iPad Air Plus, leak για 12ιντση συσκευή για επαγγελματίες με A9 chip

54
iPad Air Plus, leak για 12ιντση συσκευή για επαγγελματίες με A9 chip

Εδώ και έναν χρόνο ακούμε πολύ έντονα τις φήμες για το μεγάλο iPad που ετοιμάζει η Apple, το οποίο έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε iPad Pro αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει καμία επίσημη ανακοίνωση. Οι πληροφορίες λένε ότι με το μεγάλο iPad η Apple θέλει να δώσει μια επαγγελματική λύση που θα αντικαταστήσει το laptop λύση σαν αυτή της Microsoft.

Σύμφωνα με τις νέες διαρροές το iPad Air Plus, όπως αποκαλείται, θα έρθει με 12.2 ιντσών οθόνη και λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει την περίοδο Απριλίου και Ιουνίου. Οι διαστάσεις του θα είναι 305.31×220.8×7 χιλιοστά, συγκριτικά το τωρινό iPad Air 2 είναι στα 240x 169.5×6.1 χιλιοστά, επομένως το νέο iPad θα είναι πιο μεγάλο και πιο παχύ.

Επίσης, οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι η πρώτη συσκευή που θα έχει το νέο A9 chip της Apple που θεωρητικά περιμένουμε να δούμε στο iPhone 6s και iPad Air 3 του χρόνου. Θα έχει 4 ενσωματωμένα ηχεία σε κάθε άκρη για να παίζει στερεοφωνικό ήχο απ όποια πλευρά και να το κρατάς.

Η Apple φέρεται να θέλει να ετοιμάσει μια συσκευή η οποία θα απευθύνεται στους επαγγελματίες και περιμένουμε να δούμε πόσο καλά θα τα καταφέρει. Ωστόσο, ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα με βεβαιότητα.
ipad-air-2-gold-570

Πηγή