Γιορτάστε τα φετινά Χριστούγεννα με το Xbox στο 3ο Gaming Festival

58
Γιορτάστε τα φετινά Χριστούγεννα με το Xbox στο 3ο Gaming Festival

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τους πιο συναρπαστικούς τίτλους

To Xbox θα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στο Gaming festival, το οποίο διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά. Οι επισκέπτες, από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Ιανουαρίου, στον τέταρτο όροφο του The Mall Athens στο Μαρούσι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατελείωτο gaming με συναρπαστικούς τίτλους Xbox One αλλά και Xbox 360, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

To Xbox προσκαλεί τους fans του να παίξουν μια σειρά από αγαπημένους και δημοφιλείς τίτλους, όπως το μοναδικό Call of Duty, που κόβει την ανάσα, το Destiny, το Halo, το Ryse, να ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο του Forza Horizon 2, ενώ οι λάτρεις του αισθητήρα Kinect, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το άκρως διασκεδαστικό Kinect Sports.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο 3ο Gaming Festival, θα πραγματοποιηθούν διάφορα τουρνουά μεταξύ των gamers, καθώς και διασκεδαστικά events και happenings, χωρίς να λείπουν φυσικά οι εκπλήξεις!

Σας περιμένουμε όλους στο 3ο Gaming Festival, στο The Mall Athens, για να ζήσετε από κοντά την απόλυτη εμπειρία gaming, παρέα με το μοναδικό Xbox!