Rock Star Run – Ένα 3D endless runner με γεύση από Αθήνα

114
Rock Star Run – Ένα 3D endless runner με γεύση από Αθήνα

Το 2015 μας βρίσκει μια νέα και αξιόλογη Ελληνική προσπάθεια και συγκεκριμένα ένα παιχνίδι που μας έρχεται από την ομάδα των Rockstream Devs.

Το Rock Star Run είναι ένα 3D endless runner game που διαδραματίζεται στην Αθήνα. Ο χρήστης μπαίνει στον ρόλο ενός Rock Star σε περιοδεία στην Ελλάδα.Όταν οι εκστασιασμένες θαυμάστριες αρχίζουν να τον κυνηγούν,δεν έχει άλλη επιλογή από να τρέξει για να γλιτώσει.

Σε αυτή την διαδρομή θα αποφύγει εμπόδια ,θα πηδήξει πάνω στην οροφή του τραμ,θα αποφύγει τραπεζάκια των καφέ που θα βρεί στον δρόμο του και θα γλιστρύσει κάτω από διαφημιστικές πινακίδες και όλα αυτά κάτω από την σκιά του Παρθενώνα.

Το Rock Star Run ,όπως προδίδει και η εισαγωγή του έχει διάθεση comic και cartoonish γραφικά.

Screen Shot 2015-01-02 at 14.37.18

 

‘Όπως αναφέρουν οι προγραμματιστές του:

Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός παιχνιδιού το οποίο από την μουσική της Μισιρλού  μέχρι τα background graphics,να έχει άρωμα Ελλάδας ενώ συγχρόνως να είναι διασκεδαστικό και γρήγορο. Τα γραφικά επιμελήθηκε το yLAn studio από το Μιλάνo..Είναι το πρώτο mobile game μας και για Android, iOS και Windows phone,με αυτό τον τρόπο φιλοδοξούμε να καλύψουμε όλους τους gamers.

Χαρακτηριστικά:

  • Εκπληκτικά 3d γραφικά
  • Απίθανη μουσική
  • 3D εθιστικό gameplay
  • In app purchases για να εμπλουτίσεις τον χαρακτήρα σου
  • Πόσταρε την πρόοδό σου στο παιχνίδι στο Facebook και το Twitter

To πολύ διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι που αξίζει να κατεβάσετε, θα το βρείτε διαθέσιμο στο App Store δωρεάν εδώ

Δείτε το promo βίντεο του παρακάτω: