H Netflix παραδέχτηκε πως το Popcorn Time είναι ένας μεγάλος ανταγωνιστής της

366
H Netflix παραδέχτηκε πως το Popcorn Time είναι ένας μεγάλος ανταγωνιστής της

Το Popcorn Time, που είναι διαθέσιμο για το Mac αλλά και για iOS συσκευές με jailbreak όπως σας έχουμε ενημερώσει επιτρέπει στον χρήστη να κάνει stream ταινιών και τηλεοπτικών σειρών με την μορφή torrents απ ευθείας από το cloud. Έτσι λοιπόν και όχι άδικα έχει χαρακτηριστεί ως το “Netflix των πειρατών”.

Επίσης η διεπαφή του αλλά και το περιεχόμενο του θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Με βάση λοιπόν όλα αυτά η Netflix παραδέχτηκε πως θεωρεί το Popcorn Time ένα σημαντικό και μεγάλο ανταγωνιστή της.

Σε γράμμα που έστειλε η εταιρεία σήμερα στους επενδυτές της αναφέρει πως η πειρατεία είναι ίσως ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής που έχουν κατονομάζοντας ως αιχμή του δόρατος του Popcorn Time.

Είναι εύκολο γιατί η Netflix ανησυχεί για την δημοτικότητα του. Όποιος κατεβάσει το PopCorn Time μπορεί πανεύκολα να κάνει stream ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από την συσκευή του χωρίς καν να γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη torrent.

H Netflix μάλιστα τονίζει πως η δημοτικότητα του PopCorn Time σε χώρες όπως είναι η Ολλανδία έχει φτάσει να είναι ίση με αυτή των Netflix και HBO!

Με απλά λόγια εταιρείες όπως η Netflix και η Spotify κατάφεραν να έχουν μεγάλα κέρδη κάνοντας το streaming περιεχόμενο μια εύκολη λύση για τους χρήστες χωρίς να είναι πειρατικά. Τι γίνεται όμως όταν ένα πειρατικό λογισμικό κάνει ακόμη καλύτερα την δουλειά αυτή; Αυτή είναι η ερώτηση που όπως δείχνει θα βασανίσει και θα προβληματίσει όλες τις streaming υπηρεσίες για το 2015.

 

 

 

Πηγή: appleworldhellas.com