iPhone 6S: Βίντεο με σκληρό τεστ αποδεικνύει την αυξημένη αντοχή σε φαινόμενα #Bendgate

305
iPhone 6S: Βίντεο με σκληρό τεστ αποδεικνύει την αυξημένη αντοχή σε φαινόμενα #Bendgate

Νέο video από τους Unbox Therapy αποδεικνύει πως το σασί του επερχόμενου iPhone 6S είναι όντως από ενισχυμένο κράμα αλουμινίου (7000 Series aluminum), παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στο Apple Watch Sport:

 

 

Σύμφωνα με την Apple, τo κράμα που χρησιμοποιείται για το Apple Watch Sport αυτό διαθέτει 60% περισσότερη αντοχή σε σχέση με το “απλό” αλουμίνιο ενώ ταυτόχρονα ζυγίζει μόλις το 1/3 του βάρους του ανοξείδωτου ατσαλιού.

Η ειδική επεξεργασία της τελικής εξωτερικής επιφάνειας με μικροσκοπικούς κρυστάλλους zirconia, χαρίζουν στο κράμα μία σατινένια υφή ενώ η διαδικασία ανοδίωσης που ακολουθεί δημιουργεί ένα επιπλέον εξωτερικό στρώμα προστασίας τόσο ενάντια στις γρατσουνιές όσο και στη διάβρωση.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ibklpzKai-o

 

 

Τι άλλο γνωρίζουμε (ή νομίζουμε πως γνωρίζουμε) για τα επερχόμενα iPhone 6S και iPhone 6S Plus:

Χρωματικές επιλογές: Θα διατεθεί σε νέο χρώμα (Rose Gold) όπως του Apple Watch ενώ το υπάρχον Gold θα αλλάξει απόχρωση πλησιάζοντας το Yellow gold του Apple Watch Edition. Επίσης, το Space Gray θα αποκτήσει σκουρότερη απόχρωση στα πρότυπα του Space black Apple Watch.

Hardware: A9 επεξεργαστής με 2GB of RAM, Force Touch, αναβαθμισμένη οπίσθια κάμερα 12MPx και εμπρόσθια 5MPx, βελτιωμένο Touch ID (30% πιο γρήγορο), νέο LTE chip για διπλασιασμό της ταχύτητας download στα 300Mbps, νέες χωρητικότητες (32GB, 64GB, 128GB) και ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις:

Ύψος iPhone 6S: 138.2mm
Ύψος iPhone 6: 138.09mm
Πλάτος iPhone 6S: 67.16mm
Πλάτος iPhone 6: 66.91mm

 

 

Πηγή: iPhonehellas.gr