Το πρόβλημα με τα smartphone που λυγίζουν χτύπησε και τη Sony

31
Το πρόβλημα με τα smartphone που λυγίζουν χτύπησε και τη Sony

Χρήστης ανέφερε ότι Xperia Z3 λύγισε ενώ το είχε στην τσέπη του

To Xperia Z3 smartphone από τη Sony φαίνεται πως θα έχει έναν πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει, μιας και όπως στην περίπτωση του iPhone 6 Plus, την «πόρτα» του χτύπησε το γνωστό πλέον σε όλους μας bendgate, με το κινητό να λυγίζει…

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις ένας χρήστης του Google+ ξεκίνησε το θέμα και άμεσα έγινε viral στο διαδίκτυο. Ο ίδιος δηλώνει πως το Z3 λύγισε ενώ απλά το είχε στην τσέπη του παντελονιού του.

Σχόλια επικριτικά προς τη Sony γίνονται πλέον κατά χιλιάδες με την εταιρεία να μην έχει κάνει επίσημα ακόμη κάποια ανακοίνωση για το εν λόγω θέμα.

Η Apple είχε κάνει δήλωση για το αντίστοιχο bendgate του iPhone 6 Plus που βέβαια δεν είχε πείσει και κανέναν αλλά το θέμα σταμάτησε να απασχολεί τους χρήστες της από τη στιγμή που σταμάτησαν να φτάνουν στα όρια τις συσκευές τους.

Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα του Z3 και που το κάνει να διαφοροποιείται από το αντίστοιχο του 6 Plus είναι πως η οπίσθια πλευρά του είναι καλυμμένη από γυαλί και έτσι αυτό σημαίνει και μεγαλύτερα ευπάθεια σε ραγίσματα αν όντως λυγίζει τόσο εύκολα.

Συμπερασματικά το bendgate φαίνεται πως και το 2015 θα απασχολήσει αρκετούς χρήστες smartphones.