Πως να κάνετε downgrade από το iOS 8 στο iOS 7.1.2

47
Πως να κάνετε downgrade από το iOS 8 στο iOS 7.1.2

Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε downgrading την iOS συσκευή σας από το iOS 8 πίσω στο iOS 7.1.2 μπορείτε ακόμη να το κάνετε για σύντομο διάστημα. Φυσικά η συσκευή σας θα πρέπει να μπορεί να τρέξει την εν λόγω έκδοση πριν ξεκινήσετε, πχ αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί στα νέα iPhones 6/Plus.

Η δυνατότητα downgrade είναι εφικτή μόνο όταν η Apple υπογράφει το λογισμικό στο οποίο θέλετε να μεταβείτε. Ιστορικά η Apple σταματάει να υπογράφει παλαιότερες εκδόσεις λογισμικών μόλις κυκλοφορήσει ένα νέο αλλά για πρώτη φορά έχει κρατήσει και το iOS 7.1.2 για τόσο καιρό.

Έτσι λοιπόν αν θέλετε να γυρίσετε στην προηγούμενη έκδοση καλύτερα βιαστείτε μιας και δεν γνωρίζουμε για πόσο διάστημα θα είναι ακόμη αυτό εφικτό.

Παρακάτω υπάρχει ένας πολύ αναλυτικός βίντεο οδηγός του idownloadblog.

 

 

Βήμα 1: Κάντε λήψη του iOS 7.1.2 firmware στην download page.

Βήμα 2: Απενεργοποιήστε το Find My iPhone στην συσκευή σας. Πηγαίνετε στα Settings →iCloud, και απενεργοποιήστε το από εκεί

Βήμα 3: Συνδέστε την συσκευή σας με έναν Mac ή υπολογιστή με το iTunes εγκατεστημένο

Βήμα 4: Ανοίξτε την σελίδα της συσκευής στο iTunes, και κρατήσετε πατημένο το Option key στο πληκτρολόγιο ενώ κάνετε κλικ στο Restore κουμπί. Βρείτε το IPSW firmware αρχείο που κατεβάσατε στο Βήμα 1 και πατήστε Open.

Βήμα 5: Ένα παράθυρο θα εμφανιστεί που θα σας ενημερώνει πως το restore αυτό θα διαγράψει όλα τα δεδομένα της συσκευής σας. Αν έχετε λοιπόν κάνει και ένα back up προχωρήστε και κάντε κλικ στο Restore κουμπί. Περιμένετε μέχρι η συσκευή να επανέλθει μετά από λίγο χρόνο.

 

 

 

Πηγή: appleworldhellas.com