Άνοιξαν οι προπαραγγελίες στη Σουηδία στα….€950

6


Παρά το γεγονός ότι έχουμε μάθει από επίσημα χείλη τα πρώτα στοιχεία για το PlayStation 5, η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε ακόμα μακριά από τα αποκαλύπτηρια της νέας παιχνιδοκονσόλας της Sony. Αυτό δεν εμποδίζει, ωστόσο, τη MediaMarkt στη Σουηδία να ξεκινήσει τις προπαραγγελίες!

Το σουηδικό τμήμα της γνωστής αλυσίδας έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του την σελίδα για το Sony PlayStation 5, απ’ όπου δέχεται προπαραγγελίες σε τιμή 9999 σουηδικές κορώνες (περίπου €950). Στα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρει λίγα πράγματα από αυτά που έχουν γίνει γνωστά, όπως επεξεργαστή AMD Zen 2 (7nm), επεξεργαστή γραφικών AMD βασισμένο στην αρχιτεκτονική Radeon Navi με υποστήριξη τεχνολογίας Ray-Tracing, αποθηκευτικό χώρο SSD και τεχνολογία ήχου 3D audio, ενώ τονίζει ότι θα είναι συμβατό με τα παιχνίδια του PS4.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από τη MediaMarkt Sweden για την τιμολόγηση στα επίπεδα των €1000, υπό την έννοια αν έχει εσωτερική πληροφόρηση ή αν απλά πρόκειται για δική της εκτίμηση. Πάντως, αν ισχύει αυτή η τιμή θα υπάρξουν σίγουρα αντιδράσεις από το κοινό, ανεξάρτητα πόσο ισχυρό μπορεί να είναι το PlayStation 5.

[via]



Πηγή