Ένας κινούμενος διάδρομος για να κινείσαι στον εικονικό κόσμο όπως στον πραγματικό [Video]

20


Η ιδέα για τον συνδυασμό της άσκησης με την εικονική πραγματικότητα δεν είναι προφανώς καινούργια, αλλά η εκτόξευση στον χώρο του VR τους τελευταίους μήνες ήταν αναπόφευκτο ότι θα μας φέρει στο προσκήνιο νέες υλοποιήσεις. Όπως για παράδειγμα το Infinadeck VR Treadmill, ένας κινούμενος διάδρομος που σου επιτρέπει να κινείσαι με άνεση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση στον πραγματικό κόσμο και κάθε σου κίνηση μεταγράφεται σε πραγματικό χρόνο στον εικονικό για να βιώνεις μια απόλυτα αληθοφανή εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: Omni: Ο πρώτος διάδρομος γυμναστικής για gamers! [Video]

Ένας κινούμενος διάδρομος μπορεί να βρει πολλαπλές χρήσεις σε εφαρμογές και παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, όπως για παράδειγμα η γυμναστική, αφού μπορείς να κάνεις το jogging σου και αντί να κοιτάς τον καθρέπτη ή την τηλεόραση του γυμναστηρίου, να έχεις τη δυνατότητα να τρέχεις σε ένα εικονικό περιβάλλον.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του, αλλά η Infinadeck ετοιμάζει εκδήλωση στα γραφεία της στη Silicon Valley, όπου αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε σχετικές αποκαλύψεις.

[via]



Πηγή