Ένα τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα της σειράς

28


Κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer για τη σειρά Pam & Tommy που πρωταγωνιστούν οι Lily James και Sebastian Stan στους αντίστοιχους ρόλους. Στο βίντεο, η Pamela Anderson θυμάται κατά τη διάρκεια μιας κατάθεσης τι αγάπησε στον Tommy, ενώ ταυτόχρονα ξετυλίγεται το χρονικό του γεγονότος που εκτροχίασε τη ζωή τους.

Η Pamela Anderson και ο Tommy Lee γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν το 1995 – όλα μέσα στην ίδια εβδομάδα. Για να γιορτάσουν τον γάμο τους, αποφάσισαν να κάνουν ένα sex tape, το οποίο λίγο αργότερα κλάπηκε και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, όλα άλλαξαν για τους Anderson και Lee.

Στο επίσημο trailer επίσης παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο κλάπηκε η κασέτα και πώς εν τέλει διαδόθηκε στο ευρύτερο κοινό. Ένας άντρας εν ονόματι Rand Gauthier (Seth Rogan) εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού και έκλεψε ένα τεράστιο χρηματοκιβώτιο. Ήταν εντελώς τυχαία η ανακάλυψη του sex tape. Αναζητώντας τρόπους να κερδίσουν περισσότερα χρήματα, συνειδητοποιούν ότι μπορούν να το πουλήσουν στο Διαδίκτυο.

Μπορεί η σειρά να επικεντρώνεται στο σκανδαλώδες sex tape που κλόνισε τις ζωές των Pam και Tommy, αλλά θα δούμε επίσης πώς γνωρίστηκαν, πώς ερωτεύτηκαν και πώς εν τέλει χώρισαν οι δρόμοι τους.

Η σειρά θα περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια και πρωταγωνιστούν οι Taylor Schilling ως Erica Gauthier, Pepi Sonuga ως Melanie, Andrew Dice Clay ως Butchie, Spenser Granese ως Steve Fasanella, Mozhan Marnò ως Gail Chwatsky, Fred Hechinger ως Seth Warshavsky και Mike Seely.

Η σειρά Pam & Tommy θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή