Ένα υπερπολυτελές laptop από χρυσό και δέρμα – Newsbeast

6


Η Asus γιορτάζει τα 30 χρόνια της στην αγορά με ένα special edition laptop βγαλμένο από τεχνολογικό όνειρο.

Δεν είναι απλώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του που κλέβουν την παράσταση, αλλά και αυτή η επένδυση από λευκό ιταλικό δέρμα και το λογότυπο από ροζ χρυσό 18 καρατίων.

Το επετειακό ZenBook δεν είναι φυσικά ένα παραδοσιακό laptop για τον μέσο χρήστη: «Κάθε κομμάτι πραγματικού δέρματος επιλέχτηκε προσεκτικά», παρατηρεί ο πρόεδρος της εταιρίας Jonney Shih, «κάθε κάλυμμα ράφτηκε στην εντέλεια από έμπειρο ράφτη».

Η Asus προσφέρει επίσης και μια σειρά σπέσιαλ αξεσουάρ για το σπέσιαλ laptop, όπως το λευκό ποντίκι από πέρλα και δέρμα. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που η Asus πειραματίζεται με το δέρμα στα laptops της, κάτι που κάνει από το 2006, μόνο που είναι η καλύτερη.

Στην καρδιά του επετειακού ZenBook των 13 ιντσών κρύβεται ένας επεξεργαστής Intel 8th Gen Core i7, μια Nvidia GeForce MX250 16GB, δίσκος SSD και τέτοια υπέροχα πράγματα.

Για την τιμή του ούτε λόγος ακόμα, με δεδομένο πάντως πως το προϊόν είναι premium και limited edition, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως δεν είναι ένα 13άρι laptop της σειράς.

Το υπερπολυτελές ZenBook Edition 30 έχει ήδη κλέψει όλα τις καρδιές του κόσμου της τεχνολογίας…





Πηγή