Ένα retro ρολόι αφιερωμένο στο Pac-Man

11


Τι και αν ο κόσμος γέμισε με smartwatches, η Casio εξακολουθεί να προκαλεί αίσθηση με τα ρετρό ρολόγια της, πόσο μάλλον όταν πραγματοποιεί συνδυασμούς που χτυπούν στην καρδιά της νοσταλγίας. Η εταιρεία ανακοίνωσε το Casio A100WEPC, ένα ηλεκτρονικό ρολόι που βασίζεται σχεδιαστικά στο Casio F-100 του 1978 (το πρώτο quartz της εταιρείας) και το θέμα του είναι το Pac-Man. Ε τι άλλο θέλεις;

Η εμφάνιση είναι σχεδόν αυτή του F-100 και προσφέρει στον χρήστη ξυπνητήρι, ημερολόγιο, οπισθοφωτισμό και χρονόμετρο, ενώ η κατασκευή είναι αδιάβροχη. Παρόλα αυτά, μη περιμένετε κάποια έξυπνη λειτουργία ή έστω κάποια κεραία Bluetooth για σύνδεση με smartphone.

Κατασκευαστικά και σχεδιαστικά είναι όλο το ζουμί. Το Casio A100WEPC έρχεται με επιχρυσωμένη θήκη και μαύρες πινελιές στα κουμπιά και περιμετρικά της οθόνης, ενώ το λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι χαραγμένο με laser για να μας δείχνει στην επάνω πλευρά τον Pac-Man να τον κυνηγούν τα φαντάσματα και στην κάτω πλευρά το αντίστροφο.

Ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι που θα κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου 2021 και πιθανότατα σε περιορισμένη κλίμακα. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για το συγκεκριμένο κομμάτι στην επίσημη ιστοσελίδα της Casio.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή