Έντονες φήμες για remakes και νέους τίτλους Metal Gear, Castlevania και Silent Hill

15


Η Konami δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της λόγω της…τραγωδίας του eFootball (πρώην PES), αλλά είναι διατεθειμένη να αντιστρέψει το κακό κλίμα δουλεύοντας επάνω σε νέους τίτλους και remakes για σπουδαίες σειρές του παρελθόντος, όπως τα Metal Gear, Castlevania και Silent Hill.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα VGC, η οποία επικαλείται διάφορες πηγές στο εσωτερικό και κοντά στην Konami, η τελευταία έχει αναθέσει σε ένα studio από τη Σιγκαπούρη (Virtuos) την ανάπτυξη του remake για το Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Η επιλογή έγινε λόγω της πρότερης εμπειρίας της Virtuos σε κορυφαία παιχνίδια όπως τα Jedi: Fallen Order, Dark Souls Remastered και Uncharted 4.

Επιπλέον, η Konami φαίνεται πως ετοιμάζει νέο τίτλο για τη σειρά Castlevania, ο οποίος θα αναπτυχθεί σε δικό της studio στην Ιαπωνία, ενώ σκοπεύει να συνεργαστεί με άλλα studios (συμπεριλαμβάνεται και ένας σπουδαίος Ιάπωνας δημιουργός) για αρκετά νέα projects στον κόσμο του Silent Hill.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την Konami, αλλά τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει αντίστοιχες πληροφορίες από διάφορες πηγές.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή