Έρχεται επίσημα στα PCs στις 14 Ιανουαρίου 2022!

8


Ένα από τα κορυφαία αποκλειστικά games του PlayStation 4 θα κάνει το βήμα και για τα Windows PCs από τις αρχές του επόμενου έτους. Η Sony ανακοίνωσε επίσημα ότι θα δούμε το God of War στους υπολογιστές από τις 14 Ιανουαρίου 2022 μέσα από τις πλατφόρμες Steam και Epic Games Store σε τιμή €49.99.

Η εταιρεία συνόδευσε την ανακοίνωση με ένα trailer και αποκάλυψε πως οι PC gamers θα μπορούν να απολαύσουν gameplay σε ανάλυση 4K χωρίς όριο στα frame rates, με υποστήριξη της τεχνολογίας DLSS, αλλά και με υποστήριξη για οθόνες 21:9 ultrawide. Επιπλέον, υπόσχεται πως η εμπειρία gaming θα είναι εξίσου καλή με πληκτρολόγιο και mouse, σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει (ή δεν έχει) τηλεχειριστήριο.

Μετά τα Horizon Zero Dawn και Days Gone, το God of War είναι το επόμενο πολύ σημαντικό αποκλειστικό του PlayStation που φτάνει στα PCs, ενώ θα πάρει σειρά σε κάποια φάση μέσα στο 2022 και η συλλογή Uncharted: Legacy of Thieves.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή