Έρχεται με ανάλυση 4K στο Xbox Series X

10


Το αδιανόητα αληθοφανές Microsoft Flight Simulator ετοιμάζει τις…βαλίτσες του για το Xbox Series X/S, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα γενιά της παιχνιδοκονσόλας της στο πλαίσιο της E3 2021.

Από τις 27 Ιουλίου 2021 οι κάτοχοι του Xbox Series X θα μπορούν να κάνουν τις πτήσεις τους σε ανάλυση 4K, ενώ μέσα στο φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει και το δωρεάν expansion που θα επικεντρωθεί στον κόσμο του Top Gun. Όπως παραδέχτηκε η Microsoft, η έκδοση για το Xbox Series X αναπτύσσεται από τότε που κυκλοφόρησε για Windows PC, αλλά χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα ποιότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι το Microsoft Flight Simulator απαιτεί 83GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου στα Windows PCs και ενδέχεται το νούμερο να είναι μεγαλύτερο στο Xbox Series X. 

Το παιχνίδι απευθύνεται σε όλους τους gamers, άσχετα αν έχουν την παραμικρή γνώση από αεροπλάνα, ενώ οι πιο μερακλήδες ίσως σκεφτούν να επενδύσουν $350 για το εξειδικευμένο τηλεχειριστήριο της Turtle Beach.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή