Categories: Internet

Έρχεται στις 22 Μαρτίου με τεχνολογία φόρτισης 150W


Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσει το realme GT NEO 3 στην Κίνα στις 22 Μαρτίου 2022. Θα είναι το πιο γρήγορο smartphone στον κόσμο με τεχνολογία φόρτισης 150W. Όσον αφορά τη σχεδίαση, η realme συνεχίζει να παρέχει πρωτοποριακή σχεδίαση στους παγκόσμιους χρήστες με το GT NEO 3. Εμπνευσμένο από το αγωνιστικό πνεύμα, το realme GT NEO 3 διαθέτει σχέδιο με αγωνιστική λωρίδα: Αφιερωμένο στον μύθο των αγώνων.

Το smartphone με την πιο γρήγορη φόρτιση στον κόσμο έως τώρα

Το σύστημα φόρτισης του realme GT NEO 3 υποστηρίζεται από την UltraDart Charging Architecture (UDCA), η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο MWC 2022. Η UDCA είναι μια νέα πλατφόρμα φόρτισης που υποστηρίζει φόρτιση UltraDart 100-200W και δίνει τη δυνατότητα στο GT NEO 3 να φτάσει το 50% σε 5 λεπτά.

Η πρώτη παρτίδα της νέας πλατφόρμας Dimensity 8100 Mobile Platform στον κόσμο

Το realme GT NEO 3 είναι, επίσης, ένα από τα πρώτα smartphone που τροφοδοτούνται από τη νέα πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Dimensity 8100 της MediaTek. Αυτός ο επεξεργαστής παρέχει κορυφαία απόδοση με υψηλή απόδοση. Ως τσιπ 5 nm, το Dimensity 8100 διαθέτει οκτώ πυρήνες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων πυρήνων CPU Cortex-A78 χρονισμένους στα 2,85 GHz και τέσσερις πυρήνες CPU Cortex-A55 χρονισμένους στα 2,0 GHz.

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone 5G στον κόσμο

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση Counterpoint Research, η ανάπτυξη των αποστολών 5G της realme ξεπέρασε αριθμητικά όλες τις μεγάλες μάρκες smartphone με τεράστια αύξηση της τάξης του 165% σε ετήσια βάση, το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Η ταχεία ανάπτυξη τροφοδοτήθηκε από την επέκταση της εταιρείας σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ελβετία, σε καθεμία από τις οποίες είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα χάρη στη σειρά GT και το 8 5G.

Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επωνυμία smartphone στην Ευρώπη για το 2021 (σύμφωνα με την Counterpoint), η realme διατήρησε τη δυναμική της λανσάροντας την premium σειρά GT 2 Series στο MWC 2022 και τη ναυαρχίδα μεσαίας κατηγορίας 9 PRO Series τον Φεβρουάριο του 2022. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το realme GT Το NEO 3 θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη πολύ σύντομα.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Ο δημιουργός του Monkey Island ανακοίνωσε νέο game!

Ο θρυλικός δημιουργός παιχνιδιών Ron Gilbert (Monkey Island, Thimbleweed Park και πολλά άλλα) ετοιμάζει ένα νέο…

5 ώρες ago

Σοβαρό σφάλμα εμφανίζει σβησμένες φωτογραφίες ακόμα και σε νέους ιδιοκτήτες

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν διάφορες αναφορές σχετικά με ένα σφάλμα στο iOS 17.5 που επαναφέρει…

7 ώρες ago

Μετατροπή οποιουδήποτε video σε GIF στα iPhone και iPad

Τα animated GIFs αποτελούν βασικό στοιχείο του Διαδικτύου εδώ και πολλά χρόνια. Εφευρέθηκαν το 1987…

19 ώρες ago

Το Steam προσφέρει δωρεάν ένα 4X strategy game αξίας €30

Ακόμη ένα δωρεάν game μας έρχεται από την πλατφόρμα Steam, η προσφέρει σε όλους τους…

19 ώρες ago

Διαχείριση iPhone και iPad με τα μάτια και άλλες επιλογές προσβασιμότητας από την Apple

Η Apple προανήγγειλε πολλά νέα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που θα έρθουν αργότερα φέτος με ενημερώσεις λογισμικού…

1 ημέρα ago

Αυτή είναι η πιο καθαρή εικόνα της Ευρώπης (δορυφόρος του Δία)

Η διάστικτη επιφάνεια της Ευρώπης έχει γοητεύσει τους επιστήμονες από τότε που το Voyager 2…

1 ημέρα ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.