Έρχεται HD remastered έκδοση του θρυλικού anime

6


Ένα ακόμη από τα πιο θρυλικά anime της δεκαετίας του ’80 θα κυκλοφορήσει σε νέα HD έκδοση το Σεπτέμβριο και θα προβληθεί μέσα από την υπηρεσία Funimation. Ο λόγος για το Robotech που περιλαμβάνει τα original Macross, Southerncross και Mospeada, δηλαδή τις τρεις ανεξάρτητες ιαπωνικές παραγωγές που έχουν μεν την ίδια βασική ιδέα, αλλά αποτελούν ξεχωριστές ιστορίες μεταξύ τους με τους πιλότους στα γιγαντιαία ρομπότ να κινούνται σε τρεις διαφορετικούς κόσμους.

Η collector’s edition του Robotech περιλαμβάνει 1080p HD remaster όλων των anime με υποστήριξη για ήχο 5.1 Dolby Digital Surround και αποκλειστικά collectibles που δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής. Θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου 2021 τόσο σε Blu-ray, όσο και σε ψηφιακή μορφή, ενώ η προβολή μέσα από την υπηρεσία Funimation θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή