Ακόμα πιο εντυπωσιακή η υπηρεσία με το νέο Immersive View

25


Εκκίνηση σήμερα για το συνέδριο Google I/O 2022 και η εταιρεία έχει παρουσιάσει ήδη πολλά ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά για τις τεχνολογίες, τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της. Θα ξεκινήσουμε την βόλτα μας από το Google Maps, το οποίο αποκτά ένα νέο τρόπο να βλέπεις ορισμένες περιοχές του κόσμου με ακόμα πιο «ζωντανό» τρόπο.

Πρόκειται για το Immersive View, το οποίο μοιάζει με το κλασικό Street View αλλά από μεγαλύτερο ύψος, ούτως ώστε ο χρήστης να βλέπει με ένα πανοραμικό, όχι όμως κάθετο τρόπο τις γειτονιές σε διάφορες μεγάλες πόλεις, και αν θέλει να δει κάτι πιο συγκεκριμένο μπορεί να κατέβει ακόμα πιο χαμηλά στο Street View.

Οι εικόνες που εμφανίζονται στο Immersive View έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ειδικού αλγορίθμου που αναλύει τις δορυφορικές λήψεις μαζί με αυτές του Street View και στη συνέχεια τις συνδυάζει για το τελικό αποτέλεσμα που εκ πρώτης όψεως φαίνεται τρομερά εντυπωσιακό. Το Immersive View λειτουργεί στην πλειοψηφία των συσκευών, ωστόσο, για την ώρα καλύπτει μόνο κάποιες περιοχές σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Λονδίνο και Τόκυο.

[Google]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή