Αναβολή στην κυκλοφορία του μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022

6


Η κρίση στη βιομηχανία των ημιαγωγών δεν φαίνεται να ξεπερνιέται μέσα στους επόμενους μήνες και μάλιστα οι προβλέψεις είναι ιδιαίτερα δυσοίωνες για το μέλλον, καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι μεγάλοι κατασκευαστές είτε ανακοινώνουν καθυστερήσεις, είτε αλλάζουν τις αρχικές εκτιμήσεις τους για τις πωλήσεις των προϊόντων τους μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος.

Η Valve δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτήν την κατάσταση και όπως ήταν αναμενόμενο, το θύμα της υπόθεσης είναι η φορητή παιχνιδοκονσόλα Steam Deck που περιμέναμε το Δεκέμβριο. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα αναβάλει το λανσάρισμα τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο της επόμενης χρονιάς και ευελπιστούμε ότι δεν θα τραβήξει περισσότερο αυτή η καθυστέρηση.

Είμαστε πραγματικά στεναχωρημένοι για αυτήν την κατάσταση – καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρούμε μια λύση με τα ζητήματα που έχουν προκύψει στις γραμμές παραγωγής σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, λόγω της έλλειψης των υλικών δεν προβλέπεται να φτάσουν εγκαίρως τα εξαρτήματα που χρειαζόμαστε προκειμένου να μείνουμε πιστοί στο αρχικό χρονοδιάγραμμα μας. Σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις, το Steam Deck θα αρχίσει να αποστέλλεται σε όσους το έχουν παραγγείλει από τον Φεβρουάριο του 2022.

Σε περίπτωση που έχει προπαραγγείλει και εσείς, τότε θα δείτε μια νέα ημερομηνία αποστολής στον λογαριασμό σας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Steam]





Πηγή