Αναβολή της κυκλοφορίας του στην Κίνα

2


Επίσημη ανακοίνωση δεν έχουμε για την ώρα από τη Samsung σχετικά με τα προβληματικά Samsung Galaxy Fold και η εταιρεία εμμένει στην απόφαση της να μην αναβάλει το παγκόσμιο λανσάρισμα του αναδιπλούμενου smartphone στις ΗΠΑ (26 Απριλίου) και στην Ευρώπη (3 Μαΐου). Παρόλα αυτά, ακύρωσε όλα τα launch events που θα πραγματοποιούσε στην Κίνα με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν βρεθεί οι κατάλληλοι χώροι.

Το launch event ήταν προγραμματισμένο για τις 24 Απριλίου και μετά από δύο ημέρες θα ακολουθούσε η κυκλοφορία του σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ. Παράλληλα, η εταιρεία ακύρωσε και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους υπαλλήλους των καταστημάτων, ενώ τόνισε πως δεν θα πραγματοποιήσει αποστολές στα καταστήματα εάν πρώτα δεν εκπαιδευτούν οι πωλητές τους.

Το πιθανότερο είναι ότι η εταιρεία θέλει να κερδίσει χρόνο (και καλά κάνει) για να καταλήξει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με τα προβληματικά Samsung Galaxy Fold, με την ελπίδα ότι επρόκειτο για μεμονωμένες περιπτώσεις και όχι για γενικότερο σφάλμα.

Όπως και να ‘χει, είναι αδιαμφισβήτητα ένα πλήγμα για την εταιρεία, ωστόσο, είναι σαφέστατα προτιμότερο να χάσει λίγο στο επικοινωνιακό κομμάτι σε αυτή τη φάση παρά να τρέχει και να μην φτάνει…

[via]



Πηγή