“Ανακαινισμένα” iPhone, Samsung και ολοκαίνουργια περιφερειακά σε πολύ καλές τιμές

16


Είναι γεγονός ότι η αγορά ενός νέου iPhone δεν είναι εφικτή για την πλειοψηφία των καταναλωτών, ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Ελλάδα υπό πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Γι’ αυτό οι περισσότεροι στρέφονται σε ποιοτικές value-for-money συσκευές που προσφέρονται κατά κόρον από πληθώρα κατασκευαστών για το λειτουργικό σύστημα Android.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και οι χρήστες που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το οικοσύστημα της Apple ή έχουν την περιέργεια να δοκιμάσουν το περίφημο iOS και δεν θέλουν να πληρώσουν τα πολύ μεγαλύτερα ποσά που απαιτούνται, ακόμη και για τα παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας. Μία λύση θα ήταν να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο iPhone από κάποιον φίλο, αλλά τότε γνωρίζεις εξαρχής ότι η συσκευή έχει “κουραστεί” στα χέρια του (π.χ. η χωρητικότητα της μπαταρίας έχει μειωθεί λόγω των πολλών κύκλων φόρτισης που έχουν γίνει) σε όσο καλή κατάσταση και αν το διατηρεί.

Μια άλλη λύση θα ήταν να στραφείς στην αγορά κάποιου “ανακαινισμένου” μοντέλου που θα είναι σε άριστη κατάσταση και με αλλαγμένα όσα κομμάτια είχαν αρχίσει να φθείρονται, όπως η μπαταρία. Αυτή ακριβώς είναι η ενασχόληση του καταστήματος MovilShack, το οποίο ασχολείται με την αναπαλαίωση παλαιότερων μοντέλων της Apple και της Samsung, ενώ πουλά και διάφορα καινούργια περιφερειακά όπως ακουστικά και φορτιστές.

Ειδικά για τα αναπαλαιωμένα μοντέλα προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές και εγγύηση 1 χρόνου, οπότε, κάποιοι ίσως βρουν ενδιαφέρον στην προοπτική μιας τέτοιας αγοράς. Ειδικά αυτές τις ημέρες τρέχουν οι ακόλουθες προσφορές:

  • iPhone 6 (128GB) σε τιμή €191.63 με το κουπόνι PF0008YX στο ταμείο
  • Sennheiser CX300II In-ear Music Headphones σε τιμή €13.99 με το κουπόνι GIZEAR1 στο ταμείο
  • AKG K374BT Wireless Bluetooth Headphones σε τιμή €31.99 με το κουπόνι GIZEAR2 στο ταμείο



Πηγή