Ανακοινώθηκαν επίσημα με Spatial Audio και τιμή $179

18


Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η δεύτερη μεγάλη φθινοπωρινή εκδήλωση της Apple, η οποία φέρνει στο επίκεντρο τα νέα MacBook και τη μουσική (HomePod Mini, AirPods, Apple Music κλπ.)

Η παρουσίαση ξεκίνησε με την ακόμη καλύτερη επικοινωνία του ψηφιακού βοηθού Siri με την υπηρεσία Apple Music, η οποία περιλαμβάνει πλέον περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια. Η νέα προσθήκη έιναι η υπηρεσία Voice Plan που σου επιτρέπει να χειρίζεσαι πλήρως το Apple Music απόλυτα με τη φωνή σου με $4.99/μήνα, για άμεση πρόσβαση σε όλα τα τραγούδια και ειδικά διαμορφωμένες playlists.

Συνεχίζουμε με το HomePod Mini, το ασύρματο έξυπνο ηχείο της Apple που θα είναι διαθέσιμο από το Νοέμβριο σε τιμή $99 σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις.

Σε ό,τι αφορά τα AirPods, η Apple ενισχύει την εμπειρία ακρόασης φέρνoντας την τεχνολογία Spatial Audio στα AirPods Pro και AirPods Max, ενώ προχωρά στην ανακοίνωση των AirPods 3ης γενιάς, με νέο σχεδιασμό, αδιάβροχη κατασκευή και την τεχνολογία Adaptive EQ που προσαρμόζει τον ήχο ανάλογα με το σχήμα του αυτιού κάθε χρήστη. Η αυτονομία αυξήθηκε στις 6 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής και η θήκη φόρτισης προσφέρει επιπλέον 4 γεμίσματα.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα σε τιμή $179.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή