Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν games για τον Αύγουστο

3


Έφτασε η ώρα να μάθουμε τα δωρεάν παιχνίδια που θα μπορέσουν να αποκτήσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για το μήνα Αύγουστο 2021. Όπως έχει καθιερωθεί τους τελευταίους μήνες, το ένα από αυτά θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους κατόχους PS5, ενώ τα άλλα δύο είναι προσβάσιμα και για όσους παραμένουν στο PS4.

Το Hunter’s Arena: Legends είναι ένα battle royale game σε ασιατικό σκηνικό που βρίσκεται ήδη σε early access έκδοση στο Steam και λανσάρεται για το PlayStation ταυτόχρονα με την είσοδο του στο PS Plus. Υπάρχουν δύο διαφορετικά game modes και οι gamers διαλέγουν έναν από τους 17 χαρακτήρες με μοναδικές ικανότητες ο καθένας.

Τα άλλα δύο παιχνίδια είναι το Plants vs Zombies: Battle for Neighborville και το Tennis World Tour 2. Στο Plants vs Zombies: Battle for Neighborville διαλέγεις πλευρά, υπό την έννοια ότι μπορείς να παίξεις και ως zombie, για να συμμετέχεις σε πληθώρα co-op ή ανταγωνιστικών game modes. Στο co-op mode υπάρχει split-screen για τοπικό multiplayer. Από την άλλη, το Tennis World Tour 2 είναι ένα simulation game για το δημοφιλές άθλημα που περιλαμβάνει career mode με δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου παίκτη από την αρχή.

Σίγουρα όχι και ο πιο δυνατός μήνας για το PS Plus, αλλά δεν έχουμε παράπονο. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από τις 3 Αυγούστου 2021 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή