Ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται τον Φεβρουάριο του 2022

13


Η Koei Tecmo ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Atelier Sophie 2, το οποίο έρχεται να προστεθεί στην αρκετά μεγάλη λίστα τίτλων της σειράς Atelier που συνδυάζουν στοιχεία RPG με την κλασική μηχανική συλλογής υλικών για να χρησιμοποιήσεις στις διάφορες αλχημείες των πρωταγωνιστριών της.

Όπως και στο Atelier Ryza 2, οι gamers θα απολαύσουν έναν πολύ μεγαλύτερο (και όμορφα δομημένο) ανοικτό κόσμο γεμάτο υλικά και διάφορα τέρατα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με την ομάδα σου σε turn-based μάχες.

Η υπόθεση ακολουθεί τη Sophie και αφότου φεύγει τελικά από την πόλη της για να ανακαλύψει ένα δέντρο πανομοιότυπο με αυτό που είχε ονειρευτεί το Plachta (το βιβλίο φίλος της που μιλάει). Στο κομμάτι του gameplay δεν θα δούμε συγκλονιστικές αλλαγές, αν και έχουν γίνει αναβαθμίσεις στο σύστημα μάχης με σκοπό να γίνει πιο γρήγορο (έχουν κοπεί οι αλλαγές στην οθόνη και υπάρχουν περισσότερες στρατηγικές για να καθοδηγήσεις την ομάδα σου).

Το Atelier Sophie 2 (aka Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Dream) αναμένεται στις 25 Φεβρουαρίου 2022 για Windows PC, PS4 και Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή