Ανακοινώθηκε επίσημα το sequel μετά από 30 χρόνια!

16


Πληθώρα σημαντικών ανακοινώσεων στην εκδήλωση Summer Game Fest που μπορεί να μην κατάφερε να καλύψει ακριβώς το κενό της E3 2022, αλλά τουλάχιστον μας έδωσε αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια για τον χώρο του gaming. Ως gamers από την δεκαετία του ’80, θα ξεκινήσουμε με το Flashback 2 της Microids, το οποίο έρχεται να συνεχίσει την ιστορία του retro sci-fi platform game 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου μέρους!

Αφότου ο πρωταγωνιστής Conrad B.Hart έβγαλε από τη μέση το Master Brain, τώρα ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τους συμμάχους του για να αντιμετωπίσει ξανά το είδος των Morphs που απειλεί όλους τους πολιτισμούς. Οι εξελίξεις πυροδοτούνται και από την απαγωγή του Ian, τον καλύτερου φίλου του Conrad, η οποία συμβαίνει μπροστά στα μάτια του. Είναι ακόμη ένα κόλπο των Morphs ή μήπως κρύβεται κάποιος άλλος πίσω από αυτήν;

Στην ανάπτυξη του Flashback 2 συμμετέχουν πολλά από τα μέλη του original, όπως οι σχεδιαστές Paul Cuisset και Thierry Perreau, αλλά και ο συνθέτης Raphael Gesqua. Το παιχνίδι αναμένεται σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5 στα τέλη του 2022, ενώ η έκδοση για Nintendo Switch θα είναι διαθέσιμη από το 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή