Ανακοινώθηκε το νέο sequel 12 χρόνια μετά το δεύτερο μέρος

4


Η πρώτη ταινία The Boondock Saints κυκλοφόρησε το 1999, το sequel ακολούθησε δέκα χρόνια αργότερα με τίτλο The Boondock Saints II: All Saints Day και τώρα ήρθε η στιγμή που μπορούμε να ενθουσιαστούμε, καθώς 12 χρόνια μετά έρχεται η τρίτη ταινία The Boondock Saints III.

Οι Norman Reedus και Sean Patrick Flanery επιστρέφουν ξανά ως ηθοποιοί για να υποδυθούν τους Murphy και Connor MacManus, αλλά και ως εκτελεστικοί παραγωγοί της επερχόμενης ταινίας. Το The Boondock Saints II: All Saints Day τελείωσε με τα δύο αγόρια να βρίσκονται στη φυλακή για τα εγκλήματα τους και όπως αναφέρεται, η τρίτη ταινία θα επικεντρωθεί στη μετέπειτα ζωή των πρωταγωνιστών.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Troy Duffy θα κάτσει για ακόμη μια φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και οι Shaun Redick, Yvette Yates Redick και Don Carmody θα αναλάβουν την παραγωγή. Τα γυρίσματα της νέας ταινίας θα ξεκινήσουν εντός του 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]





Πηγή