«Ανασταίνει» τον Clippy στα νέα emojis του Windows 11

36


Ύστερα από την παρουσίαση της Microsoft του Windows 11, η εταιρεία επανασχεδιάζει εξ ολοκλήρου τα emoji της. Η ομάδα της Microsoft ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 1.800 emojis έχουν αλλάξει και αναμένονται εντός του έτους.

Η Microsoft αναδεικνύει τους νέους χαρακτήρες της για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Emoji. Μία από τις πρώτες αλλαγές που προέβησαν αφορά στον επανασχεδιασμό του συνδετήρα Clippy, του αγαπημένου εικονικού βοηθού όλων… Παράλληλα, δημιούργησαν νέα emojis εμπνευσμένα από την τηλεργασία που καθιερώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τα ολοκαίνουργια emojis θα κυκλοφορήσουν για Windows την τρέχουσα περίοδο των διακοπών, καθώς και σε άλλες υπηρεσίες σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή