Categories: Apple

Αναφορά ότι ακυρώθηκε οριστικά η έκθεση gaming!


Η πάλαι ποτέ μεγαλύτερη έκθεση για το gaming στον κόσμο, η περίφημη E3, αποτελεί πλέον παρελθόν όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το IGN. Πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε φέτος στη φυσική της μορφή, αλλά τώρα μαθαίνουμε πως ακυρώθηκε οριστικά και η ψηφιακή έκδοση της.

Η E3 αποτελούσε τον προορισμό των μεγαλύτερων εταιρειών της βιομηχανίας του gaming για να ανακοινώσουν τα “βαριά” χαρτιά τους από το 1995 μέχρι και το 2020, όταν και έγινε η πρώτη ακύρωση λόγω της πανδημίας COVID19. Το 2021 η E3 επέστρεψε σε ψηφιακή μορφή και φέτος περιμέναμε ότι θα επιστρέψει στην κανονικότητα, παρόλα αυτά, η ESA δεν σκοπεύει να την συνεχίσει.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν θα έχουμε κάποια μεγάλη εκδήλωση μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Ο Geoff Keighley θα διοργανώσει κανονικά το Summer Game Fest, το οποίο είχε μπει σφήνα το 2020 μετά την τότε ακύρωση της E3. Η εκδήλωση του “Mr. The Game Awards” απέκτησε ειδικό βάρος πέρυσι χάριν στα αποκαλυπτήρια του gameplay για το περίφημο Elden Ring, οπότε, δεν αποκλείεται πως θα μετατραπεί στο μεγάλο gaming event των επόμενων ετών.

Από την άλλη πλευρά, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τις μεγάλες εταιρείες (Sony, Microsoft, Nintendo) να διοργανώνουν τις δικές τους εκδηλώσεις και ίσως μπαίνουμε σιγά σιγά σε μια νέα εποχή που οι εκθέσεις δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα.

Όπως και να ‘χει, η E3 έγραψε τη δική της πολύ σημαντική ιστορία για μια 25ετία.

Update: Η ESA εξέδωσε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει την οριστική ακύρωση της E3 μόνο για φέτος. Η έκθεση θα επιστρέψει κανονικά το 2023 σε ανανεωμένη μορφή!

Η E3 θα επιστρέψει το 2023 σε μια ανανεωμένη μορφή για να γιορτάσει τα νέα video games και τις καινοτομίες της βιομηχανίας του gaming.

Προηγουμένως είχαμε ανακοινώσει ότι η E3 δεν θα πραγματοποιηθεί με κοινό το 2022 λόγω της πανδημίας COVID19. Σήμερα ανακοινώνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε η ψηφιακή μορφή της για το 2022.

Αντ’ αυτού, θα αφιερώσουμε την ενέργεια και τους πόρους μας για να προσφέρουμε μια ανανεωμένη E3 σε φυσική και ψηφιακή μορφή το επόμενο καλοκαίρι. Είτε παρακολουθήσετε από κοντά, είτε από τις αγαπημένες σας συσκευές, η έκθεση του 2023 θα ενώσει και πάλι την κοινότητα, τα μέσα ενημέρωσης και τη βιομηχανία σε μια νέα διαδραστική εμπειρία.

Ανυπομονούμε για την παρουσίαση της E3 στους φίλους μας σε όλο τον κόσμο ζωντανά από το Los Angeles το 2023.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Διαθέσιμη η πλατφόρμα e-Καταναλωτής για σύγκριση τιμών προϊόντων supermarket

Η πλήρως αναβαθμισμένη νέα πλατφόρμα e-Καταναλωτής είναι από σήμερα διαθέσιμη σε όλους τους καταναλωτές, χρήστες…

3 ώρες ago

Διαθέσιμο το νέο δωρεάν game από το κατάστημα

Το Epic Games Store έχει άλλο ένα παιχνίδι που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν αυτή την…

3 ώρες ago

The Hunt for Gollum είναι η νέα ταινία στον κόσμο του J.R.R.Tolkien!

Πέρυσι, η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε ότι εργαζόταν πάνω σε "πολλές ταινίες στον κόσμο του…

4 ώρες ago

Δυσλειτουργία με το τσιπ εγκεφάλου Neuralink του Έλον Μασκ που εμφυτεύτηκε σε άνθρωπο

Δυσλειτουργία με το τσιπ εγκεφάλου Neuralink του Έλον Μασκ που εμφυτεύτηκε σε άνθρωπο - Newsbeast…

6 ώρες ago

Επική εμπειρία με το Galaxy AI

Με την έλευση της σειράς Samsung Galaxy S24, η Samsung δίνει έμφαση σε θέματα σχεδιασμού…

7 ώρες ago

Παπαστεργίου: Με το ΜyCoast πάμε να αντιμετωπίσουμε περιπτώσεις αυθαίρετης κατάληψης των ακτών

Παπαστεργίου: Με το ΜyCoast πάμε να αντιμετωπίσουμε περιπτώσεις αυθαίρετης κατάληψης των ακτών - Newsbeast play…

8 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.