Αντίο PES, καλωσήρθες eFootball και μάλιστα ως free-to-play!

14


Για πολλά πολλά χρόνια το όνομα Pro Evolution Soccer (PES) ήταν το αντίπαλο δέος του FIFA της EA στα simulation games ποδοσφαίρου, αλλά η Konami πήρε φέτος τη μεγάλη απόφαση όχι μόνο να προχωρήσει σε rebranding, αλλά και να αλλάξει εντελώς το μοντέλο διανομής του παιχνιδιού. Αφήνουμε, λοιπόν, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το “PES” και καλωσορίζουμε το eFootball!

Η ακόμα καλύτερη είδηση είναι ότι το eFootball θα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για όλους τους gamers σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Android και iOS! Η κυκλοφορία του θα γίνει το προσεχές φθινόπωρο και θα υποστηρίζεται cross-play μεταξύ των διάφορων διαθέσιμων πλατφορμών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το eFootball είναι χτισμένο επάνω στην Unreal Engine της Epic Games, μια ακόμα σημαντική αλλαγή καθώς μέχρι πρότινος η Konami χρησιμοποιούσε τη δική της Fox Engine. Με την Unreal Engine υπόσχονται μεγάλες αναβαθμίσεις στα γραφικά, τα animations, αλλά και το gameplay.

Αν αναρωτιέστε πως θα βγάλει χρήμα η Konami, να αναφέρουμε πως το eFootball θα περιλαμβάνει στην αρχή μόνο 9 ομάδες (ανάμεσα τους οι FC Barcelona, Juventus, FC Bayern και Manchester United) και με σταδιακά updates θα προστίθενται νέες ομάδες και πρωταθλήματα. Πιθανότατα κάποια game modes θα είναι διαθέσιμα σε μορφή premium επί πληρωμή DLC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή