Αν ψάχνετε πραγματικά ασύρματα ακουστικά, σταματήστε να ψάχνετε – Newsbeast

4



Όσο κι αν Sony, Apple, Samsung και οι λοιποί κατασκευαστές κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του παρελθόντος στα ακουστικά τους, υπάρχει κάποιος που οδηγεί αγέρωχα την κούρσα των wireless earbuds.

Για τα Powerbeats Pro ο λόγος, που πήραν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των AirPods και τα έδεσαν με ανώτερη ποιότητα ήχου, θηριώδη ζωή μπαταρίας και βέλτιστη προσαρμογή στο αυτί.

Αυτά τα ακουστικά αναπαράγουν μουσική για 9 συνεχόμενες ώρες, διαθέτουν λειτουργικότατα φυσικά κουμπιά και προσφέρουν πολύ πιο βαθύ και πλούσιο ήχο. Αποδίδουν μάλιστα καταπληκτικά σε κάθε είδος μουσικής, την ίδια ώρα που η ιδανική προσαρμογή τους στο αυτί κόβει αυτομάτως τους περισσότερους εξωτερικούς θορύβους.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημά τους, αυτή η ογκώδης βάση φόρτισης και η απουσία δυνατότητας για ασύρματη φόρτιση. Αν το γεγονός ότι δύσκολα χωράνε σε τσέπες αποτελεί πρόβλημα για τη φορητότητά τους, η κτηνώδης διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους αντισταθμίζει ωστόσο την αναποδιά, καθώς δύσκολα θα χρειαστούν φόρτιση μέσα στη μέρα.

Με τα 250 δολάρια της τιμής τους δεν είναι βέβαια φτηνά και σίγουρα όχι για τον καθένα. Σπανίως πάντως κάτι τόσο καλό είναι και προσιτό οικονομικά…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Πηγή