Αποκαλύπτονται τα νέα iPhones, τι περιμένουμε να δούμε από τις συσκευές – Newsbeast

9


Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού των φανατικών οπαδών της Apple. Αύριο, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου (20:00 ώρα Ελλάδας), θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα αποκαλυπτήρια από τον Τιμ Κουκ, στο αμφιθέατρο «Στιβ Τζομπς».

Εκεί ο επικεφαλής του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού αναμένεται να παρουσιάσει τα προϊόντα που θα μπουν το επόμενο διάστημα στην αγορά, με αυτά που κλέβουν την παράσταση να είναι τα τρία νέα iPhones.

Έως τώρα, οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα παρουσιαστούν τρία μοντέλα, τα οποία πρόκειται να αντικαταστήσουν τα iPhone XR, XS και XS Max.

Πάντως, όσον αφορά το 5G, οι φίλοι της Apple φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2020, καθώς η σειρά 11 (όπως αναμένεται να ονομαστεί) δεν θα έχει υποστήριξη των δικτύων νέας γενιάς.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό, είναι πως τα iPhone XS και XS Max θα έχουν τριπλή κάμερα προκειμένου να προσφέρουν καλύτερα οπτικά αποτελέσματα στο πεδίο της μεγέθυνσης και του βάθους εστίασης. Βελτιωμένη θα είναι και η δυνατότητα λήψης βίντεο από τα νέα iPhones.

Σύμφωνα με το Bloomberg, τέσσερα είναι τα βασικά σημεία στα οποία αναμένεται να στηριχτεί η Apple για τα νέα της μοντέλα.

  1. Αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας σε σχέση με τις προηγούμενες συσκευές, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται και με το Face ID.
  2. Συσκευές όπως τα Air Pods και το Apple Watch θα φορτίζονται απλά με το να ακουμπούν στο smartphone.
  3. Τα νέα μοντέλα αναμένεται να είναι πιο ανθεκτικά στις πτώσεις, αλλά και στο νερό, καθώς οι νέες συσκευές λέγεται πως θα αντέχουν ώρες κάτω από το νερό και όχι… μόλις 30 λεπτά όπως τα iPhone XS.
  4. Φυσικά, τα καινούρια smartphones της Apple θεωρείται δεδομένο πως θα έχουν αναβαθμισμένες κάμερες, με λειτουργία πορτρέτου και οπτικό ζουμ, ενώ θα υπάρχει και ένα νέο χρώμα διαθέσιμο για το κοινό, το πράσινο.

Η τιμή των νέων iPhones αναμένεται να κυμανθεί στα 1.000 δολάρια.

Για το τέλος, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και το υπόλοιπο κομμάτι της εκδήλωσης, στο οποίο αναμένεται να παρουσιαστούν τα νέα Apple Watch, iPad, Macbook, αλλά και τα σχέδιά της για το επερχόμενο λανσάρισμα της Apple TV.





Πηγή