Απολαύστε ήχο υψηλής ανάλυσης με το Eco friendly Soundbar της εταιρείας

14


Τα νέα soundbars της LG Electronics (LG) δημιουργήθηκαν με στόχο να αναβαθμίσουν, τόσο σχεδιαστικά, όσο και τεχνολογικά, κάθε χώρο. Το μοντέλο SP11RA, ταιριάζει απόλυτα με τις τηλεοράσεις της LG προσφέροντας αξεπέραστο ήχο υψηλής ανάλυσης ενώ αποτελεί παράλληλα απόδειξη της πιο οικολογικής προσέγγισης που έχει υιοθετήσει η εταιρεία στην κατασκευή των soundbars.

Στοχεύοντας στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και των αποβλήτων, για το καλό του πλανήτη, η LG κατασκευάζει τα προϊόντα της με περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά. Έτσι, από ανακυκλωμένο πλαστικό κατασκευάζονται το άνω και το κάτω μέρος του σώματος των soundbars, ενώ σύμφωνα με το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης, το ύφασμα που χρησιμοποιείται στα ηχεία έχει πιστοποιηθεί ότι είναι από πολυεστερικό ζέρσεϊ κατασκευασμένο από πλαστικά μπουκάλια. Ακόμα και οι συσκευασίες των soundbars της LG είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο χαρτοπολτό, διαμορφωμένο σε καλούπια, προσφέροντας έτσι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση για την προστασία του προϊόντος.

Το Eco friendly Soundbar SP11RA της LG με τεχνολογία Meridian αποδίδει ήχο υψηλής ανάλυσης στα 24 bit/192 kHz, επιτυγχάνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την πιο ακριβή αναπαραγωγή του ήχου, ώστε να ακούτε τα πάντα όπως ακριβώς πρέπει. Τη surround εμπειρία έρχονται να απογειώσουν ο ήχος 7.1.4 καναλιών, με ισχύ 770 W, τα 2 πίσω ηχεία up-firing και το πανίσχυρο subwoofer.

Ο επεξεργαστής AI Alpha 9 (μοντέλο 2021) βοηθά το LG Soundbar να αποδίδει καλύτερο ήχο, ενώ σε συνδυασμό με τη χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης, το AI Sound Pro κάνει τα πάντα να ακούγονται πιο καθαρά και χωρίς παραμόρφωση, ακόμα και από διαφορετικές πηγές περιεχομένου. Μόνο ο συνδυασμός ενός LG Soundbar και μιας τηλεόρασης LG σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία τηλεόρασης!

Τα Dolby Atmos και DTS:X προσαρμόζουν τον ήχο γύρω σας για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου, ενώ το AI Room Calibration καθορίζει την καλύτερη διαμόρφωση του soundbar, αφού, ανάλογα με το πού θα τοποθετηθεί, το ίδιο το soundbar διορθώνει αυτόματα, μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, την όποια παραμόρφωση του ήχου δημιουργείται από τα διάφορα αντικείμενα στο χώρο. Την ίδια στιγμή, τα πίσω ηχεία up-firing, βοηθούν ώστε ο ήχος να ανακλάται στο ταβάνι και στους τοίχους περιβάλλοντας τον χρήστη και προσφέροντας μια ρεαλιστική εμπειρία συμμετοχής στη δράση.

Όπως όλα τα LG Soundbar, έτσι και το LG Soundbar SP11RA διαθέτει την απαραίτητη συμβατότητα για λειτουργία με περισσότερες υπηρεσίες AI, ενώ το HDMI eARC (Βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου) επιτρέπει τη μετάδοση ασυμπίεστου ήχου 5.1 ch και 7.1 ch χωρίς απώλειες, καθώς ακόμα και ήχο HBR (υψηλός ρυθμός bit), όπως Dolby Atmos και DTS: X σε συμβατές τηλεοράσεις.

Τέλος, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τις δικές του κατοχυρωμένες λειτουργίες ήχου, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί από την LG ειδικά για φωνητικά, παιχνίδια και σπορ, που σημαίνει ότι ο ήχος θα είναι ο καλύτερος δυνατός τόσο όταν παρακολουθείτε περιεχόμενο όσο και όταν παίζετε.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή