Αυτά είναι τα επίσημα covers της Sony σε διάφορες αποχρώσεις

54


Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα δικά της custom covers για το PlayStation 5, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από αρχές Ιανουαρίου για τα PS5 και PS5 Digital Edition σε μαύρο, κόκκινο, ροζ, μπλε και μωβ χρώμα σε τιμή $54.99.

Παράλληλα, η εταιρεία προχωρά και στην κυκλοφορία των νέων αποχρώσεων του τηλεχειριστηρίου DualSense σε αποχρώσεις ροζ, μπλε και μωβ, η οποία θα ξεκινήσει επίσης μέσα στον Ιανουάριο σε τιμή $74.99.

Πρόσφατα η Sony είχε λάβει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τα καλύμματα του PlayStation 5 και γι’ αυτό δεν είχε επιτρέψει σε κανέναν third-party κατασκευστή να προχωρήσει σε κυκλοφορία δικών του προτάσεων. Η πολιτική αυτή όπως ήταν αναμενόμενο οδήγησε σε δικαστικές διαμάχες και μάλιστα η Sony είχε κερδίσει το δικαστήριο με τη DBrand αναγκάζοντας την τελευταία να τα αποσύρει από την αγορά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Sony]





Πηγή