Βραβείο στην ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για τη νέα της εφαρμογή – Newsbeast

7


Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική διακρίθηκε στο διαγωνισμό Mobile Excellence Awards 2019, για την εφαρμογή ΜΙΝΕΤΤΑ App η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με την RDC Informatics.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή της ΜΙΝΕΤΤΑ απέσπασε το BRONZE βραβείο στην ενότητα Mobile Εφαρμογές στις Υπηρεσίες και τη Διακυβέρνηση, κατηγορία Insurance.

Το MINETTA App παρέχει στον χρήστη πλήθος χρήσιμων λειτουργιών, όπως, μεταξύ άλλων, άμεση σύνδεση στο Μyminetta, προασφαλιστικό έλεγχο με την αποστολή φωτογραφιών ή βίντεο, καθώς και εντοπισμό του πλησιέστερου συνεργαζόμενου συνεργείου σε κάθε περιοχή.

Ο κ. Μανόλης Γκατζόφλιας, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε: «Η τεχνολογία δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο για να τον εξυπηρετεί. Ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο και της δικής μας εξυπηρέτησης. Ευχαριστούμε την RDC Informatics για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο προέκυψε μέσα από την άψογη συνεργασία μας».

Η ΜΙΝΕΤΤΑ και το δίκτυο των συνεργατών της, θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν τις πλέον δόκιμες τεχνολογικές λύσεις, έχοντας ως στόχο τη διαρκή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.





Πηγή