Γνωρίστε τον Heartman, τον ήρωα του παιχνιδιού που πεθαίνει κάθε 21 λεπτά

7


Τεράστιες οι προσδοκίες που έχει δημιουργήσει ο Hideo Kojima για το Death Stranding, το πρώτο παιχνίδι του θρυλικού δημιουργού μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του από την Konami. Ο ίδιος είναι “μανούλα” στο να ανεβάζει την αγωνία των gamers και δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει την ίδια τακτική και στο νέο παιχνίδι του.

Στο νέο trailer που δημοσίευσε στο πλαίσιο της Comic-Con, μας συστήνει έναν νέο χαρακτήρα, τον Heartman. Τον ρόλο του έχει αναλάβει ο Δανός κινηματογραφιστής Nicolas Winding Refn, επομένως, έχουμε ακόμα μία σπουδαία προσθήκη στο cast του παιχνιδιού μετά τους Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux, Guillermo del Toro, Tommie Earl Jenkins και Troy Baker! Επί τη ευκαιρία να αναφέρουμε ότι είχε προταθεί στον Kojima να επιλέξει τον Keanu Reeves, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να επιμείνει στον επίσης τεράστιο Mads Mikkelsen.

Για να επανέλθουμε στο trailer, ο Heartman είναι ένα μέλος της ομάδας του κεντρικού πρωταγωνιστή Sam Porter Bridges, ο οποίος έχει μια περίεργη ιδιαιτερότητα: η καρδιά του σταματά κάθε 21 λεπτά! Κάθε φορά που σταματά η καρδιά του παραμένει νεκρός για 3 λεπτά, εισέρχεται στον κόσμο των νεκρών και επανέρχεται στη ζωή χάριν στον απινιδωτή που βρίσκεται δεμένος στο στήθος του!

Το Death Stranding χαρακτηρίζεται ως ένα νέου τύπου action game, όπου ο στόχος σου είναι να συνενώσεις τις απομονωμένες πόλεις μιας κατακερματισμένης κοινωνίας. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει γίνει έτσι ώστε όλα τα στοιχεία (υπόθεση και gameplay) να συνδέονται μεταξύ τους. Αναλαμβάνεις τον ρόλο του Sam Porter Bridges και προσπαθείς να ενώσεις τα “κομμάτια” δημιουργώντας νέους δεσμούς ή “Strands” με άλλους παίκτες απ’ όλο τον κόσμο.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 στις 8 Νοεμβρίου 2019.



Πηγή