Categories: Mobile

Δέκα φορές περισσότερες πωλήσεις σε σύγκριση με το περυσινό Huawei P10 Plus!


[Δ.Τ.]

Το HUAWEI Consumer Business Group ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πωλήσεις των νέων μοντέλων της σειράς smartphones HUAWEI P20 ξεπέρασαν τις 100.000 μέσα στις πρώτες 30 ημέρες από το λανσάρισμα τους στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας στις 27 Μαρτίου 2018. Η επίδοση αυτή συνιστά σημαντικό επίτευγμα και ρεκόρ για την εταιρεία, με τα μοντέλα P20 να είναι πλέον αυτά με τις υψηλότερες πωλήσεις από την σειρά P.

Το HUAWEI P20 Pro κυκλοφόρησε παράλληλα με το HUAWEI P20, όντας το πρώτο smartphone εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα Leica. Οι συσκευές HUAWEI P20 καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη του DxOMark, αποτελώντας ταυτόχρονα και τα μόνα smartphones που έχουν συγκεντρώσει τριψήφια βαθμολογία.

Μέσα σε τέσσερις μόλις εβδομάδες παρουσίας του στην αγορά, το HUAWEI P20 Pro έχει αφήσει πίσω του το περσινό HUAWEI P10 Plus, με τις πωλήσεις του να είναι 17 φορές υψηλότερες. Οι καλύτερες επιδόσεις σημειώθηκαν στις αγορές της Πολωνίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας και της Αυστρίας, με τα στοιχεία των πωλήσεων να επιβεβαιώνουν τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για τις ναυαρχίδες της HUAWEI.

Όπως ανέφερε ο κ Lin Bing, Country Manager, Terminals – Huawei Ελλάδος,

“Πρόσφατα ανακοινώσαμε τις πωλήσεις-ρεκόρ που σημειώθηκαν μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μας, Vmall, με τον τζίρο των 100 εκατ. γουάν μέσα στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα διάθεσης της σειράς HUAWEI P20. Οι εντυπωσιακές πωλήσεις σε ένα εύρος αγορών, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, αποδεικνύουν τη σταθερή εμπιστοσύνη του κοινού στα προϊόντα της Huawei και παράλληλα τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη καινοτόμων και κορυφαίων smartphones στη high-end κατηγορία”

Με το λανσάρισμα της σειράς P20, η HUAWEI επιδιώκει να εμπνεύσει τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, να δουν και να δημιουργήσουν περισσότερα εκμεταλλευόμενοι την τεχνητή νοημοσύνη της συσκευής τους σε καθημερινή βάση.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Ο δημιουργός του Monkey Island ανακοίνωσε νέο game!

Ο θρυλικός δημιουργός παιχνιδιών Ron Gilbert (Monkey Island, Thimbleweed Park και πολλά άλλα) ετοιμάζει ένα νέο…

5 ώρες ago

Σοβαρό σφάλμα εμφανίζει σβησμένες φωτογραφίες ακόμα και σε νέους ιδιοκτήτες

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν διάφορες αναφορές σχετικά με ένα σφάλμα στο iOS 17.5 που επαναφέρει…

6 ώρες ago

Μετατροπή οποιουδήποτε video σε GIF στα iPhone και iPad

Τα animated GIFs αποτελούν βασικό στοιχείο του Διαδικτύου εδώ και πολλά χρόνια. Εφευρέθηκαν το 1987…

19 ώρες ago

Το Steam προσφέρει δωρεάν ένα 4X strategy game αξίας €30

Ακόμη ένα δωρεάν game μας έρχεται από την πλατφόρμα Steam, η προσφέρει σε όλους τους…

19 ώρες ago

Διαχείριση iPhone και iPad με τα μάτια και άλλες επιλογές προσβασιμότητας από την Apple

Η Apple προανήγγειλε πολλά νέα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που θα έρθουν αργότερα φέτος με ενημερώσεις λογισμικού…

1 ημέρα ago

Αυτή είναι η πιο καθαρή εικόνα της Ευρώπης (δορυφόρος του Δία)

Η διάστικτη επιφάνεια της Ευρώπης έχει γοητεύσει τους επιστήμονες από τότε που το Voyager 2…

1 ημέρα ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.