Categories: Mobile

Δείτε το νέο trailer του πολυαναμενόμενου sequel!


Ο Beetlejuice του Michael Keaton επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο στην οικογένεια Deetz στο τελευταίο trailer της ταινίας Beetlejuice Beetlejuice.

Οι ζωντανοί. Οι νεκροί. Μπορούν να συνυπάρξουν; Αυτό ήρθαμε να μάθουμε“, διακηρύσσει στο trailer η Lydia Deetz που υποδύεται η Winona Ryder. Σε μια δυσοίωνη εκδοχή του Day-O (The Banana Boat Song), το νέο βίντεο ξεκινά στην κηδεία του πατέρα της Lydia, Charles Deetz, τον οποίο υποδύεται ο Jeffrey Jones στο Beetlejuice. Ενώ βρίσκεται στο Winter River, η έφηβη κόρη της Lydia, Astrid (η Jenna Ortega του Wednesday), ανακαλύπτει τη μακέτα της πόλης στη σοφίτα και ανοίγει κατά λάθος την πύλη για τη μεταθανάτια ζωή. Μόλις το όνομα του Beetlejuice ειπωθεί τρεις φορές, ο ομώνυμος “βιο-εξορκιστής” (Keaton) επιστρέφει για να στοιχειώσει και να τρομοκρατήσει την οικογένεια Deetz.

Εκτός από τους Keaton και Ryder, η Catherine O’Hara επιστρέφει στο ρόλο της μητριάς της Lydia, Delia Deetz, για το sequel. Στα νέα μέλη του καστ συμπεριλαμβάνονται οι Ortega, Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti και Willem Dafoe. Ο Tim Burton σκηνοθετεί το Beetlejuice Beetlejuice σε σενάριο των Alfred Gough και Miles Millar, βασισμένο σε μια ιστορία των Gough, Millar και Seth Grahame-Smith. Παραγωγοί είναι οι Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper και Tim Burton.

Ο Burton σκηνοθέτησε το 1988 την ταινία Beetlejuice, η οποία απέφερε σχεδόν 75 εκατομμύρια δολάρια με προϋπολογισμό 15 εκατομμύρια δολάρια. Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν η Geena Davis και ο Alec Baldwin ως Barbara και Adam Maitland, ένα παντρεμένο ζευγάρι που μεταμορφώνεται σε φαντάσματα μετά το θάνατό του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Οι Maitlands δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι τους και στοιχειώνουν τους νέους ιδιοκτήτες, τους Deetzes (O’Hara, Jones και Ryder). Ωστόσο, οι Maitlands και οι Deetzes ενώνουν τελικά τις δυνάμεις τους ενάντια στον μοχθηρό δαίμονα Beetlejuice (Keaton).

Το Beetlejuice Beetlejuice θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους από την Warner Bros. στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Ένα βήμα πιο κοντά σε X-ray όραση σαν του Superman μέσω του smartphone!

Στις υπερδυνάμεις του Superman συμπεριλαμβάνεται και η όραση ακτίνων Χ, η οποία του επιτρέπει να…

8 ώρες ago

Το διαστρικό σκάφος συνεχίζει σε πλήρη λειτουργία μετά από 47 χρόνια!

Το διαστημικό σκάφος Voyager 1 της NASA διεξάγει για πρώτη φορά κανονικές επιστημονικές λειτουργίες μετά…

8 ώρες ago

Ο βασιλιάς των smartphones, αλλά χωρίς στέμμα…

Από τα smartphones που περιμέναμε πως και πως για να δοκιμάσουμε φέτος, το Huawei Pura…

20 ώρες ago

Η λίστα με τα iPhone που θα είναι συμβατά με το iOS 18 -Ποια θα υποστηρίζουν τα Apple Intelligence χαρακτηριστικά

Η Apple αποκάλυψε το iOS 18 ποιες συσκευές iPhone θα είναι συμβατές με τη νέα…

1 ημέρα ago

Έκδοση αντίγραφου δελτίου ταυτότητας μέσα από το Gov.gr

Σύμφωνα με το άρθρο 1 της νέας απόφασης 820/04-06-2024 ρυθμίζεται η διαδικασία έκδοσης με ηλεκτρονικό…

2 ημέρες ago

Retold, νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Τον Οκτώβριο του 2022, η Microsoft αποκάλυψε για πρώτη φορά το Age of Mythology: Retold.…

2 ημέρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.