Δείτε live την παρουσίαση του νέου iPhone – Newsbeast

8


Η μεγάλη στιγμή του 2019 για την Apple έφτασε. Ο αμερικανικός κολοσσός τεχνολογίας παρουσιάζει σε μια εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «By innovation only» και πραγματοποιείται στην αίθουσα «Στιβ Τζομπς», στα κεντρικά της εταιρείας, τα νέας της προϊόντα.

Αυτά (τα προϊόντα) που ξεχωρίζουν και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού, είναι τα νέα smartphones της Apple, με την καινούρια σειρά των iPhones να έχει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- πίσω της τον αριθμό 11.

Οι οπαδοί της Apple ανυπομονούν να αντικρίσουν τα νέα κινητά τηλέφωνα, τις αλλαγές που θα έχουν, αλλά και τις όποιες τεχνολογικές καινοτομίες που θα φέρουν οι διάδοχοι των iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, σε επίπεδο διαρροών (που συνήθως επιβεβαιώνονται), είναι πως τα νέα μοντέλα θα έχουν τριπλή κάμερα, προκειμένου να προσφέρουν καλύτερα οπτικά αποτελέσματα στο πεδίο της μεγέθυνσης και του βάθους εστίασης, ενώ βελτιωμένη αναμένεται και η λήψη των βίντεο.

Επίσης, μεγάλες προσδοκίες υπάρχουν για τον επεξεργαστή Α13 στο εσωτερικό των νέων συσκευών, ο οποίος αναμένεται να έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση σε όλα τα σημεία. Αντίστοιχα, πολλές ήταν οι αναφορές το προηγούμενο διάστημα για το λειτουργικό σύστημα της συσκευής, που πιθανότατα θα είναι το iOS 13.

Παράλληλα, πολλές είναι οι φήμες που έκαναν λόγο για μνήμη 4 GB στα πιο ακριβά μοντέλα και μνήμη RAM 3 GB στο πιο φτηνό iPhone.

Τέλος, εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν και τα αποκαλυπτήρια του νέου Apple Watch, αλλά και εάν ανακοινωθούν τα σχέδιά της εταιρείας για το επερχόμενο λανσάρισμα της Apple TV.

Σε όλα αυτά απαντάει ο Τιμ Κουκ και οι στενοί του συνεργάτες.

Δείτε live την παρουσίαση:

* Στη σκηνή ανέβηκε ο Τιμ Κουκ. Μάλιστα, προανήγγειλε ότι θα δούμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

* Ήδη στο κανάλι της Apple στο YouTube η εκδήλωση έχει πάνω από 500.000 ανθρώπους που την παρακολουθούν.

* Η παρουσίαση ξεκίνησε με το App Store, ενώ ειδική αναφορά έγινε στην Apple Arcade.

* Παρουσιάστηκαν δύο παιχνίδια, το «Frogger in Toy Town» και το «Shinsekai Into The Depths».

* Πάνω από 1 εκατομμύριο ο κόσμος που παρακολουθεί την εκδήλωση. Η Apple δεν έχασε τη σχέση της με το κοινό, όπως φαίνεται…

* Η Κέσλι Χάνσεν από την εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Annapurna παρουσίασε και το παιχνίδι «Sayonara Wild Hearts», το οποίο είναι ένα από αυτά που θα είναι διαθέσιμα στην Apple Arcade. Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Σεπτεμβρίου σε 150 χώρες και θα κοστίζει 4,99 δολάρια τον μήνα, για όλη την οικογένεια, όπως ανακοινώθηκε.





Πηγή