Διέρρευσαν τα πρώτα renders των νέων μοντέλων

14


Η σειρά Samsung Galaxy S22 αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί τον προσεχή Ιανουάριο και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σχεδόν 4 μήνες μακριά, ο έγκριτος leakster @onleaks προχωρά στη δημοσίευση των πρώτων renders των μοντέλων Galaxy S22+ και Galaxy S22 σε συνεργασία με τους @ZuotonUS και @91mobiles, ενώ η ιστοσελίδα letsgodigital έχει δημιουργήσει τα δικά της concept renders για το Galaxy S22 Ultra.

Αν θεωρήσουμε ότι οι εικόνες αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα, τότε οι σχεδιαστικές αλλαγές της σειράς Galaxy S22 δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλες σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy S21 και η όλη αναβάθμιση θα αφορά το hardware και τη συνολική συμπεριφορά των συσκευών σε θέματα φωτογραφίας, επιδόσεων και αυτονομίας. Ειδικά για το Galaxy S22 Ultra εάν επαληθευτεί η ιστοσελίδα letsgodigital, τότε θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως το νέο “Note” μοντέλο με γραφίδα S Pen.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το βασικό Samsung Galaxy S22 λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη 6.06’’ Super AMOLED Infinity-O, τριπλή κάμερα και μεταλλική κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη. Συνολικά οι φήμες λένε ότι θα δούμε επεξεργαστές Snapdragpn 898 ή Exynos 2200 (ανάλογα με την περιοχή κυκλοφορίας), αισθητήρες 50MP + 12MP + 10MP, ηχεία stereo, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και φορτιστές ισχύος 45W.

Μέχρι τον Ιανουάριο έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μπροστά μας και θεωρείται σίγουρο ότι θα προκύψουν πολλές διαρροές για τη σειρά Samsung Galaxy S22.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή