Categories: Facebook

Διαθέσιμη η νέα έκδοση της υπηρεσίας για Windows και Mac


Μετά από αρκετούς μήνες δοκιμής σε public preview έκδοση, η Microsoft προχωρά στο επίσημο λανσάρισμα της επανασχεδιασμένης εφαρμογής Microsoft Teams για υπολογιστές Windows και Mac.

Στο επίσημο blog της η εταιρεία σημειώνει ορισμένες από τις βελτιώσεις και τα νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας συνεργατικότητας και τηλεδιασκέψεων που προστέθηκαν μέσα σε αυτούς τους μήνες της δοκιμαστικής λειτουργίας της:

Διπλάσια ταχύτητα στο άνοιγμα, διπλάσια ταχύτητα στην είσοδο σε κάποια τηλεδιάσκεψη, σχεδόν διπλάσια ταχύτητα στην εναλλαγή από κανάλι σε κανάλι, μισή κατανάλωση μνήμης RAM και έως 70% μικρότερη δέσμευση στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής του χρήστη.

Επιπλέον, η Microsoft αναλύει πλήρως τα νέα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις, αλλά ξεχωρίζουν ιδιαίτερα οι τρομερά απλοποιημένες ενέργειες για το σύστημα ειδοποιήσεων, την αναζήτηση, τα μηνύματα και τα κανάλια, τις custom ομαδικές συνομιλίες, τα διαδραστικά emoji και τις threaded συνομιλίες, αλλά και την βελτίωση της εμπειρίας που βιώνει ο χρήσης όταν επιχειρεί να εισέλθει και όταν βρίσκεται μέσα σε μια τηλεδιάσκεψη (π.χ. 3D avatar, gallery view, screen sharing).

Οι χρήστες μπορούν πλέον να παραμένουν συνδεδεμένοι μόνιμα στην υπηρεσία ανεξάρτητα από την συσκευή που χρησιμοποιούν τη δεδομένη στιγμή, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις παντού και να τις βλέπουν όλες για κάθε λογαριασμό που διατηρούν. Ακόμη, έχει προστεθεί και Speaker Coach που σου παρέχει κατ’ ιδίαν συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχεις στη συζήτηση είτε σε πραγματικό χρόνο, είτε μετά την ολοκλήρωση της.

Να σημειωθεί ότι έχει ενσωματωθεί και το AI εργαλείο Copilot που βοηθά τον χρήστη παρέχοντας περιλήψεις των συνομιλιών, καταγραφή των πιο σημαντικών σημείων, προτάσεις για την εκτέλεση διάφορων ενεργειών και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο κατά την διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης.

Όσοι χρησιμοποιούν την παλιά εφαρμογή Teams θα δουν τον διακόπτη για μεταφορά στο νέο Teams επάνω αριστερά για να περάσουν άμεσα στη νέα εποχή, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες η Microsoft θα προχωρήσει σε αυτόματη αναβάθμιση του παλιού Teams στο νέο για όσους δεν το έχουν κάνει.

[Microsoft]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Άμεση απάντηση από τη Google στον OpenAI με νέο demo video του Gemini AI

Ο OpenAI διοργάνωσε την εκδήλωση Spring Updates για να παρουσιάσει το νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης…

3 ώρες ago

Διπλασιασμός των επιθέσεων σε περιβάλλοντα Linux από τους κυβερνοεγκληματίες

Τα exploits είναι προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιούν διάφορα τρωτά σημεία σε κυβερνοεπιθέσεις.…

3 ώρες ago

Αποκαλυπτήρια για τη νέα mid-range σειρά με τις υψηλές επιδόσεις

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone παγκοσμίως, ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου της…

3 ώρες ago

Επιτέλους διορθώθηκε η λειτουργία επικόλλησης (paste)!

Η Microsoft πρόκειται να καταστήσει την αντιγραφή και την επικόλληση πολύ πιο εύκολη στο Word,…

3 ώρες ago

Google και Apple θέτουν σε εφαρμογή τις ειδοποιήσεις για ανεπιθύμητους Bluetooth trackers

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της έκδοσης iOS 17.5, η Apple εφαρμόζει τελικά την τεχνολογία Detecting…

4 ώρες ago

Το Αpple Music αποκαλύπτει τα 100 καλύτερα μουσικά album όλων των εποχών

Η υπηρεσία Apple Music αποκαλύπτει τα «100 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών», μια αυθαίρετη (προφανώς)…

4 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.