Διαθέσιμη η υπηρεσία από σήμερα για το PlayStation 5

12


Οι φήμες των προηγούμενων ημερών επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η υπηρεσία Apple Music είναι από σήμερα διαθέσιμη για το PlayStation 5. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την υπηρεσία της Apple να κάνει την εμφάνιση της ως native εφαρμογή σε κάποια παιχνιδοκονσόλα και οι συνδρομητές της θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τον κατάλογο των 90+ εκατομμυρίων τραγουδιών της, των playlists και των ραδιοφωνικών σταθμών μέσα από το PS5, όπως και τα videos σε ανάλυση έως 4K.

Ακόμη, το Apple Music στο PS5 επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής στο background ή κατά τη διάκρεια του gameplay και μάλιστα με πρόσβαση από το PS button του ασύρματου τηλεχειριστηρίου DualSense. Πατώντας το, οι gamers θα μεταφέρονται στο Control Center και εκεί θα μπορούν να βρουν την καρτέλα Music Function για να βλέπουν ακόμα και προτάσεις σχετικές με το παιχνίδι που παίζουν τη δεδομένη στιγμή.

Οι κάτοχοι PS5 θα βρείτε την εφαρμογή Apple Music από την ενότητα Media και αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στην υπηρεσία (είτε μέσω QR code είτε με χειροκίνητη εισαγωγή των στοιχείων σας).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Sony]





Πηγή