Διαθέσιμο δωρεάν στο GOG για 24 ώρες

6


Συνεχίζονται τα δωράκια από το κατάστημα GOG, καθώς λίγες ώρες μετά το μοίρασμα του Outcast 1.1 προστέθηκε ακόμη ένα παιχνίδι που μπορούμε να αποκτήσουμε όλοι εντελώς δωρεάν και να κρατήσουμε για πάντα δικό μας, αλλά αυτή τη φορά το χρονικό περιθώριο είναι αρκετά μικρό. Το νέο δωρεάν παιχνίδι του GOG είναι το SteamWorld Dig 2, ένα όμορφο platform game που κυκλοφόρησε το 2017 από την Image and Form, το οποίο μπορείτε να κάνετε δικό σας μέχρι και αύριο 11 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Στο SteamWorld Dig 2 μεταφερόμαστε σε μια παλιά πόλη – εμπορικό κέντρο, η οποία πλήττεται από μυστηριώδεις σεισμούς και τότε αναλαμβάνει να εντοπίσει την τρομακτική προέλευση τους ένα μοναχικό steambot. Οι gamers καλούνται να εξερευνήσουν τους κόσμους κάτω από την επιφάνεια της πόλης που είναι γεμάτοι με θησαυρούς, κινδύνους, εχθρούς, μυστικά και παγίδες.

SteamWorld Dig 2 – [GOG Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή