Categories: Google

Δοκιμάζει την εμφάνιση διαφημίσεων στην ενότητα Shop


Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram επιβεβαίωσε ότι επεκτείνει τη δραστηριότητα του στο χώρο των διαφημίσεων, καθώς ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει με μία νέα δοκιμή τοποθέτησης διαφημίσεων στην καρτέλα Shop.

Οι διαφημίσεις θα περιλαμβάνουν είτε μόνο μία εικόνα είτε ένα καρουζέλ και όλα τα «προϊόντα» θα μπορούν να αγοραστούν. Ωστόσο, μόνο μία μερίδα διαφημιστών θα έχουν εξαρχής πρόσβαση, με μία υπόσχεση ότι θα επεκταθεί το εύρος τους μελλοντικά. Επί του παρόντος, οι διαφημιζόμενοι αφορούν την Away, Fenty Beauty και Claire paint που εδρεύουν στις ΗΠΑ.

Νωρίτερα φέτος, το Instagram είχε προβάλει επίσημα διαφημίσεις στο Reels, ενώ είχε αρχίσει επίσης να δοκιμάζει διαφημίσεις αυτοκόλλητων, οι οποίες θα επέτρεπαν στους ανθρώπους να συμπεριλάβουν αυτοκόλλητα στις ιστορίες τους που διαφημίζουν ένα προϊόν.

Επί της ουσίας, εάν υπάρχει αχρησιμοποίητος χώρος στο Instagram, θα πρέπει να περιμένετε ότι οι διαφημίσεις θα εμφανιστούν εκεί αρκετά σύντομα. Δεν είναι σαφές πόσο επιτυχημένες θα είναι αυτές οι διαφημίσεις στην προώθηση αγορών, αλλά τα brands πιθανότατα θα θέλουν να το δοκιμάσουν μόνο και μόνο για να σιγουρευτούν ότι τα προϊόντα τους θα φαίνονται στους δισεκατομμύρια χρήστες του Instagram.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Το TikTok απειλείται με απαγόρευση και στην Ευρώπη!

Το TikTok περνάει δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος Joe…

1 ώρα ago

Παπαστεργίου για MyCoast: Η ψηφιακή διακυβέρνηση και η τεχνολογία είναι η λύση στα προβλήματά μας

Παπαστεργίου για MyCoast: Η ψηφιακή διακυβέρνηση και η τεχνολογία είναι η λύση στα προβλήματά μας…

1 ώρα ago

Apple και ΟpenAI σε συζητήσεις για να φέρουν την AI στα iPhone

Η Apple επιδιώκει ενεργά συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης για να…

1 ώρα ago

Το πρώτο τεχνητό ενεργειακό νησί στον κόσμο θα είναι έτοιμο το 2026 [Video]

Ο πρώτος από τους 23 υδατοστεγείς θαλάμους - πυλώνες για το νησί Princess Elisabeth, το…

5 ώρες ago

Εκτός λειτουργίας το Gov.gr λόγω εργασιών έκτακτης συντήρησης

Λόγω έκτακτων εργασιών συντήρησης στα πληροφοριακά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου…

6 ώρες ago

Το Vodafone Flex κλείνει ένα χρόνο και το γιορτάζει

Το Vodafone Flex κλείνει ένα χρόνο και το γιορτάζει - Newsbeast play Αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας…

6 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.