Categories: Mobile

Δοκιμάζει videos διάρκειας έως 60 λεπτών


Το TikTok δοκιμάζει αυτήν την περίοδο τη δυνατότητα να ανεβάζεις videos διάρκειας έως 60 λεπτών, στο πλαίσιο της ατέρμονης προσπάθειάς του να μοιάσει ολοένα και περισσότερο στο YouTube. Η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε μια περιορισμένη ομάδα χρηστών σε “επιλεγμένες αγορές”, όπως δήλωσε η εταιρεία στην ιστοσελίδα TechCrunch.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για να γίνει ευρύτερα διαθέσιμη, αλλά η ιδέα είναι σαφής εδώ – με περιεχόμενο μεγαλύτερης διάρκειας, το TikTok μπορεί να προσελκύσει κάποιους θεατές του YouTube, πέρα από το συνηθισμένο κοινό του που αναζητά βίντεο μικρής διάρκειας για να περάσει την ώρα του.

Κατά την έναρξη λειτουργίας του, το TikTok είχε ανώτατο όριο upload 15 λεπτών (όπως και το YouTube στα πρώτα χρόνια του), αλλά αυτό το όριο αυξήθηκε σταδιακά τα τελευταία χρόνια. Το TikTok δηλώνει ότι λαμβάνει συχνά μηνύματα από δημιουργούς που θέλουν περισσότερο χρόνο για πράγματα όπως επιδείξεις μαγειρικής, μαθήματα ομορφιάς, εκπαιδευτικά σχέδια μαθημάτων, κωμικά σκετς και άλλα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο σκοπός του αυξημένου χρονικού ορίου είναι να δώσει στους δημιουργούς την ευκαιρία να πειραματιστούν με νέους ή διευρυμένους τύπους περιεχομένου που διαφορετικά δεν θα ήταν εφικτοί ή θα ήταν κουραστική η προβολή τους, αν έπρεπε να παρακολουθήσετε πολλά videos.

Αυτό ανοίγει επίσης την πόρτα για την ανάρτηση ολόκληρων επεισοδίων τηλεοπτικών σειρών στην πλατφόρμα, κάτι που επιχειρήθηκε πέρυσι όταν η Peacock διέθεσε το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς στο TikTok χωρισμένο σε πέντε μέρη.

Το TikTok δοκιμάζει επίσης μια οριζόντια full-screen λειτουργία με thumbnails για να ολοκληρώσει την μετατροπή του σε…YouTube.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Το μέλλον του Facebook, όπως το αποκαλύπτει η Meta

Ο επικεφαλής του Facebook της Meta, Tom Alison, δημοσίευσε ένα blog post για να γνωστοποιήσει…

3 ώρες ago

Το νέο trailer για το Moana 2 μας προσκαλεί σε μια νέα μεγάλη περιπέτεια

Ο ωκεανός μας καλεί στο πρώτο trailer για την ταινία Moana 2 της Disney. Τα…

3 ώρες ago

Το Google Messages φέρνει τη δυνατότητα επεξεργασίας RCS μηνυμάτων αφότου έχουν σταλεί

Μετά από τις δοκιμές των τελευταίων εβδομάδων, το Google Messages λανσάρει τη δυνατότητα επεξεργασίας ενός…

3 ώρες ago

Google: «Θα βελτιώσουμε την αναζήτηση με ΑΙ», λέει η εταιρεία μετά τον σάλο

Η Google θα βελτιώσει τις περιλήψεις αναζήτησης που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη, μετά τα…

12 ώρες ago

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: 25% payzy cashback για αγορά τηλεοράσεων και projectors

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: 25% payzy cashback για αγορά τηλεοράσεων και projectors - Newsbeast play Η προσφορά ισχύει…

19 ώρες ago

Τεχνικά προβλήματα στο Google News – Αυξημένες οι αναφορές χρηστών

Τεχνικά προβλήματα στο Google News – Αυξημένες οι αναφορές χρηστών - Newsbeast play Η Google…

19 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.