Εξαγοράστηκε από τη The New York Times

25


Οι New York Times εξαγόρασαν το δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι λέξεων Wordle. Πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση της εταιρείας, καθώς θεωρεί ότι η αυξανόμενη ζήτηση των παιχνιδιών θα τη βοηθήσει να φτάσει τις 10 εκατομμύρια συνδρομές μέχρι το 2025. Το Wordle ξεκίνησε τον Νοέμβριο με μόλις 90 χρήστες και τώρα παίζεται καθημερινά από εκατομμύρια καθημερινά.

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας:

Οι Times παραμένουν επικεντρωμένοι στο να γίνουν η βασική συνδρομή για κάθε άτομο που επιδιώκει να κατανοήσει και να ασχοληθεί με τον κόσμο.

Ωστόσο, η εταιρεία υποσχέθηκε ότι το Wordle θα παραμείνει δωρεάν προς το παρόν και οι χρήστες θα μπορούν να διατηρήσουν την πρόοδό τους ακόμη και μετά την εξαγορά.

Στο Wordle οι παίκτες καλούνται να προβλέψουν τη λέξη της ημέρας που έχει 5 γράμματα, έχοντας μόνο 6 προσπάθειες στη διάθεσή τους. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι στον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή και το τάμπλετ σας. Η λέξη ανανεώνεται κάθε 24ωρο και είναι ίδια για όλους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή