Categories: Apple

Επένδυση €220000 για την ενίσχυση της ελληνικής κοινότητας Esports


Η Battlenet Gaming Stations, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα Gaming Stations (εξέλιξη των internet cafe), φέρνει άλλη μια μεγάλη επένδυση στον χώρο του gaming και των esports, με στόχο την ενίσχυση της ευρύτερης κοινότητας των esports στην Ελλάδα και τη δημιουργία ενός εξαιρετικού χώρου, ικανού να φιλοξενήσει εκδηλώσεις παγκοσμίου βεληνεκούς.

Το κατάστημα Battlenet Arena, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, πρόσφατα υποβλήθηκε σε σημαντική αναβάθμιση εξοπλισμού. Με εντυπωσιακή χωρητικότητα 300+ θέσεων, αποτελεί τη μεγαλύτερη esports Arena στην Ευρώπη και είναι διαθέσιμο 24/7. Διαθέτει τα καλύτερα gaming setups στην Ελλάδα, PC Stage, τις πλέον υπερσύγχρονες κονσόλες, racing wheels, streaming room, VR καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης, ο χώρος έχει εξοπλιστεί με εξοπλισμό τελευταία τεχνολογίας για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία gaming στο χώρο του. Με ολοκαίνουργιες motherboard, επεξεργαστές i7 13700, πανίσχυρα τροφοδοτικά και κάρτες GPU 4070ti σε όλη την Arena, διασφαλίζεται ότι κάθε παίκτης μπορεί να απολαύσει απρόσκοπτο παιχνίδι και ασυναγώνιστες επιδόσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Επιπλέον, οι υπολογιστές στο stage, έχουν εξοπλιστεί με τις κορυφαίες κάρτες γραφικών RTX 4080, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυνατότητα του καταστήματος να φιλοξενεί εκδηλώσεις esports του υψηλότερου διαμετρήματος και δυνατότητα gaming 8K.

Η Battlenet Gaming Stations επεκτείνει την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα. Μόνο τον τελευταίο χρόνο, η εταιρεία δημιούργησε με επιτυχία 8 πλήρως εξοπλισμένα καταστήματα, ξεπερνώντας τα 98 Gaming Stations (Battlenet και υποστηριζόμενα), σε όλη τη χώρα, με συνεχείς επενδύσεις σε high-end Gaming εξοπλισμό, αναβαθμίζοντας πλήρως την εμπειρία Gaming στο σύνολο των καταστημάτων.

Η συνεχής έρευνα και ροή επενδύσεων σε εξοπλισμό, χώρους, δραστηριότητες και ανθρώπινο δυναμικό, αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Battlenet Gaming Stations για την προώθηση και την υποστήριξη της ζωντανής κοινότητας των esports στη χώρα και θέτει για άλλη μια φορά νέα πρότυπα για την αριστεία των esports venues. Έχοντας ήδη καθιερωθεί ως ένας ζωντανός κόμβος για την τοπική κοινότητα των gamers, πλέον στοχεύει να προσελκύσει τοπικούς και διεθνείς παίκτες, διοργανωτές και χορηγούς τοποθετώντας έτσι την Ελλάδα ως κορυφαίο esports & gaming προορισμό.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Μετατροπή οποιουδήποτε video σε GIF στα iPhone και iPad

Τα animated GIFs αποτελούν βασικό στοιχείο του Διαδικτύου εδώ και πολλά χρόνια. Εφευρέθηκαν το 1987…

10 ώρες ago

Το Steam προσφέρει δωρεάν ένα 4X strategy game αξίας €30

Ακόμη ένα δωρεάν game μας έρχεται από την πλατφόρμα Steam, η προσφέρει σε όλους τους…

10 ώρες ago

Διαχείριση iPhone και iPad με τα μάτια και άλλες επιλογές προσβασιμότητας από την Apple

Η Apple προανήγγειλε πολλά νέα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που θα έρθουν αργότερα φέτος με ενημερώσεις λογισμικού…

21 ώρες ago

Αυτή είναι η πιο καθαρή εικόνα της Ευρώπης (δορυφόρος του Δία)

Η διάστικτη επιφάνεια της Ευρώπης έχει γοητεύσει τους επιστήμονες από τότε που το Voyager 2…

21 ώρες ago

Θα είναι αυτό το εντελώς επανασχεδιασμένο iPhone;

Το iPhone 16 δεν έχει ακόμη καν παρουσιαστεί, αλλά αυτό δεν έχει αποτρέψει την εξάπλωση…

22 ώρες ago

Νέα έρευνα φέρνει πιο κοντά την επαναφορά κρυογονικά κατεψυγμένων ανθρώπων!

Το έχουμε δει πολλές φορές σε διάφορες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, και ενδεχομένως αποτελεί διακαή πόθο…

2 ημέρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.