Επίσημα η νέα έκδοση με προσθήκη θερμόμετρου και NFC

7


Εκτός από τη σειρά Huawei P50, η εταιρεία αποκάλυψε στην εκδήλωση της και ένα νέο wearable, το Huawei Band 6 Pro. Η νέα έκδοση του αρκετά επιτυχημένου fitness band φέρνει μαζί της ορισμένες έξτρα λειτουργίες, όπως η δυνατότητα μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος.

Κατά τ’ άλλα, το Huawei Band 6 Pro διαθέτει ορθογώνια οθόνη αφής 1.47’’ AMOLED με φυσικό κουμπί στο πλάι, μικρόφωνο και ηχείο για να απαντάς σε κλήσεις, αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού, αισθητήρα μέτρησης της θερμοκρασίας, αισθητήρα μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα, αλλά και NFC chip. Φυσικά είναι συμβατό με συσκευές iOS και Android, ενώ καταγράφει τη σωματική δραστηριότητα για 96 διαφορετικούς τύπους εκγύμνασης. Η αυτονομία του αγγίζει τις 2 εβδομάδες.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, αλλά η τιμή του στην Κίνα ορίστηκε στα 449 yuan (περίπου €59).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή