Επίσημα με επεξεργαστή Google Tensor και ανανεωμένες οθόνες

4


Η Google συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία των προηγούμενων ετών ανακοινώνοντας από μόνη της ορισμένες από τις καινοτομίες που θα δούμε στα επερχόμενα Pixel smartphones, θέλοντας έτσι να μας απαλλάξει από τον “βραχνά” των συνεχόμενων διαρροών.

Η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro θα διαθέτουν τον πρώτο δικό της επεξεργαστή, ο οποίος ονομάζεται Google Tensor, αλλά δεν αποκαλύπτει πλήρεις λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές και τις δυνατότητες του. Αρκέστηκε απλά να αναφέρει ότι τράβηξε τον δικό της δρόμο διότι επιθυμεί να ενσωματώσει λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης που δεν ήταν εφικτό να υλοποιηθούν με τα υπάρχοντα chipsets. Ταυτόχρονα υπόσχεται ότι θα είναι τα πιο έξυπνα, πιο γρήγορα και πιο ασφαλή Pixel smartphones όλων των εποχών.

Ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες θα τις δούμε στις δυνατότητες των καμερών των Pixel 6 και Pixel 6 Pro, αν και για την ώρα το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι διαθέτουν ίδιους αισθητήρες με φακούς wide και ultra-wide, απλά το μοντέλο Pro θα προσφέρει και 4x τηλεφακό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τα πρώτα hands-on ακούγεται πως προσφέρουν εφάμιλλη αν όχι καλύτερη λήψη video από το iPhone 12 Pro Max.

Επιπλέον, τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro θα διαθέτουν ανανεωμένες οθόνες. Στο πρώτο θα δούμε flat panel με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90Hz, ενώ στο δεύτερο περιμένουμε κυρτό panel στα 120Hz.

Αυτά για την ώρα, τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και περιμένουμε επιτέλους να δούμε αν η Google θα καταφέρει να γίνει Apple για το Android OS. Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι αυτή τη φορά θα δώσει ιδιαίτερα μεγάλη έμφαση στο marketing προκειμένου να τα πάει καλύτερα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Google]





Πηγή