Επίσημα τα νέα TWS ακουστικά με αυτονομία 10 ημερών

6


Εκτός από το OnePlus Nord 2 5G, η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα και τα νέα TWS ακουστικά της, τα OnePlus Buds Pro. Όπως αντιλαμβάνεστε, τα νέα ακουστικά προσφέρουν ορισμένες βελτιώσεις σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο που γνωρίσαμε πριν από μερικούς μήνες, και προφανώς κοστίζουν περισσότερο.

Συγκεκριμένα, τα OnePlus Buds Pro συνδυάζουν σχεδιαστικά matte και glossy υλικό για τα ακουστικά, περιλαμβάνουν driver 11mm με υποστήριξη Dolby Atmos, κεραία Bluetooth 5.2 για ταχύτατη και αξιόπιστη σύνδεση, ενώ η ανεργή ακύρωση θορύβου φτάνει στα επίπεδα των 40db. Η αυτονομία τους είναι 10 ώρες (χωρίς ενεργοποιημένο το ANC) και η θήκη φόρτισης προσφέρει επιπλέον 33 ώρες. Η τελευταία φορτίζει μέσω υποδοχής USB Type-C, αλλά και ασύρματα μέσω πρωτοκόλλου Qi.

Τα OnePlus Buds Pro θα είναι διαθέσιμα από τις 25 Αυγούστου 2021 σε τιμή €149.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή