Categories: Facebook

Επίσημα τα πρώτα headphones της εταιρείας!


Η Sonos ανακοίνωσε την κυκλοφορία των πρώτων ακουστικών,  Sonos Ace, σηματοδοτώντας την πολυαναμενόμενη είσοδο του brand στην κατηγορία της προσωπικής ακρόασης. Ως κορυφαία και καινοτόμα εταιρία στον ήχο, η Sonos χρησιμοποιεί τη γνώση και εξειδίκευση της σε ήχο και σχεδιασμό για να μεταμορφώσει την κατηγορία των ακουστικών. Τα premium over-the-ear Bluetooth ακουστικά διαθέτουν εκπληκτικό lossless ήχο και spatial audio, παγκόσμιας κλάσης Active Noise Cancellation (ANC) και Aware Mode, καθώς και την πιο καθηλωτική εμπειρία home cinema χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία True Cinema της Sonos. Τα Sonos Ace θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως σε μαύρο και λευκό χρώμα από τις 5 Ιουνίου 2024 στα €499.

Μόλις έφτασαν! Οι fans μάς ζητούσαν εδώ και χρόνια να φέρουμε την ηχητική εμπειρία Sonos σε ακουστικά – και γνωρίζαμε ότι η πρώτη μας απόπειρα στην κατηγορία απαιτεί να υπερασπιστούμε το επίπεδο καινοτομίας και ακουστικής εμπειρίας με την οποία η Sonos έχει γίνει συνώνυμη», δήλωσε ο Patrick Spence, Διευθύνων Σύμβουλος της Sonos. «Τα Sonos Ace αξιοποιούν όλα όσα μάθαμε εδώ και δύο δεκαετίες ως ηγέτες στον κλάδο του ήχου για να φέρουν εκπληκτικό ήχο, κομψή σχεδίαση και μακροχρόνια άνεση σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς κατηγορίες ήχου παγκοσμίως».

Εξαιρετικός, εξατομικευμένος ήχος 

Προσεκτικά κατασκευασμένα και αριστοτεχνικά ρυθμισμένα, τα Sonos Ace ξεπερνούν κάθε προσδοκία με μια σειρά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Sonos να ενσωματώνονται στα νέα ακουστικά.

  • Αφεθείτε στον ήχο υψηλής ακρίβειας: Απολαύστε κάθε δευτερόλεπτο του αγαπημένου σας τραγουδιού, podcast ή τηλεφωνικής κλήσης χάρη στα δύο ειδικά σχεδιασμένα drivers των Sonos Ace τα οποία αποδίδουν κάθε συχνότητα με άψογη ακρίβεια και καθαρότητα.
  • Ο δικός σας ιδιωτικός κινηματογράφος: Τα Sonos Ace σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε μια εμπειρία home cinema  με ήχο surround δίνοντας παράλληλα στο σπίτι σας το δώρο της απόλυτης ησυχίας. Μεταφέρετε άμεσα τον ήχο της τηλεόρασης από μια συμβατή Sonos soundbar στα Sonos Ace με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο χωρικός ήχος (spatial audio) με Dolby Atmos εξασφαλίζει εντυπωσιακά λεπτομερή ήχο από όλες τις κατευθύνσεις και το δυναμικό head tracking σας κρατά στο επίκεντρο της δράσης ακόμα κι αν χρειαστεί να πιάσετε μια κουβέρτα ή το μπολ με τα ποπ κορν. Η ολοκαίνουργια τεχνολογία True Cinema της Sonos, η οποία χαρτογραφεί με ακρίβεια τον χώρο σας και στη συνέχεια αποδίδει ένα πλήρες σύστημα surround ήχου για μια εμπειρία ακρόασης τόσο ρεαλιστική που θα ξεχάσετε ότι φοράτε ακουστικά, αναμένεται να ενεργοποιηθεί εντός του έτους,
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τον κόσμο: Κάντε την προσωπική ακρόαση ακόμα πιο προσωπική με την λειτουργία Active Noise Cancellation (ANC), ή ενεργοποιήστε τη λειτουργία Aware όταν θέλετε περισσότερη επαφή με το περιβάλλον γύρω σας – είτε περπατάτε σε πολυσύχναστο δρόμο είτε εργάζεστε στο γραφείο.
  • Μεγάλης Διάρκειας μπαταρία και ultra-fast φόρτιση: Ακούστε ή μιλήστε έως και 30 ώρες με εκτεταμένη, ενεργειακά αποδοτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ τίποτα – εξασφαλίστε 3 ώρες μπαταρία με μια γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB-C που περιλαμβάνεται.

Τα Sonos Ace αντιπροσωπεύουν τη φιλοδοξία μας να δημιουργήσουμε συγκινητικές ηχητικές εμπειρίες αντίστοιχες των στιγμών που ζούμε. Είναι ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο καθώς ανακαλύπτουμε το τι σημαίνει να σχεδιάζεις για προσωπική ακρόαση“, δήλωσε ο Maxime Bouvat-Merlin, Sonos Chief Product Officer. «Πιστά στην κληρονομιά των premium προϊόντων της Sonos, κάθε μεμονωμένη λεπτομέρεια των Sonos Ace έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και συντονιστεί από τους κορυφαίους ειδικούς ήχου στον κόσμο για να σας προσφέρει μια εμπειρία ακρόασης που δεν μοιάζει με καμία άλλη».

Κομψή σχεδίαση και άνεση που διαρκεί

Τα Sonos Ace σχεδιάστηκαν για να «δείχνουν» τόσο καλά όσο ο ήχος που προσφέρουν. Το διακριτικό, λεπτό προφίλ τους συνδυάζει τις όμορφες μεταλλικές πινελιές με ένα κομψό ματ φινίρισμα, συμπληρώνοντας κάθε στυλ, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα κινούνται οι τάσεις.

  • Ατελείωτη άνεση: Τα Sonos Ace χρησιμοποιούν ελαφριά, premium υλικά για μια ανάλαφρη  εφαρμογή αγκαλιάζοντας απαλά το κεφάλι σας. Το μαλακό εσωτερικό τους με memory foam είναι τυλιγμένο με vegan δέρμα και το προσαρμοζόμενο headband που κρύβεται μέσα στα ear cups δημιουργούν το τέλειο ακουστικό περίβλημα.
  • Διαισθητικός σχεδιασμός: Το να φοράτε και να αποθηκεύετε τα Sonos Ace είναι παιχνιδάκι – τα χρώματα στο εσωτερικό των ακουστικών διαφέρουν, ώστε να σηματοδοτούν διακριτικά τον τρόπο τοποθέτησης τους και τα κομψά κουμπιά αφής κάνουν τον χειρισμό απλό και εύχρηστο ενώ τα φοράτε. Όταν τελειώσετε με την ακρόαση, αποθηκεύστε εύκολα τα Sonos Ace στην ελαφριά flat θήκη μεταφοράς χάρη στην αναδιπλούμενη επίπεδη σχεδίαση τους.
  • Υπεύθυνη κατασκευή: Τα Sonos Ace είναι κατασκευασμένα για καθημερινή χρήση. Τα ακουστικά διαθέτουν μαξιλάρια αυτιών που αντικαθίστανται, ανακυκλωμένα υλικά που επιτρέπουν την χρήση 17% λιγότερου πλαστικού και μία 75% ανακυκλωμένη θήκη μεταφοράς από τσόχα, κατασκευασμένη από πλαστικά μπουκάλια. Σχεδιασμένα με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, η μουσική διακόπτεται αυτόματα όταν βγάλετε τα  Sonos Ace από το κεφάλι σας μειώνοντας την ανάγκη φόρτισης.

Τα Sonos Ace θα είναι διαθέσιμα στις 5 Ιουνίου στα €499.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Ο βασιλιάς των smartphones, αλλά χωρίς στέμμα…

Από τα smartphones που περιμέναμε πως και πως για να δοκιμάσουμε φέτος, το Huawei Pura…

3 ώρες ago

Η λίστα με τα iPhone που θα είναι συμβατά με το iOS 18 -Ποια θα υποστηρίζουν τα Apple Intelligence χαρακτηριστικά

Η Apple αποκάλυψε το iOS 18 ποιες συσκευές iPhone θα είναι συμβατές με τη νέα…

17 ώρες ago

Έκδοση αντίγραφου δελτίου ταυτότητας μέσα από το Gov.gr

Σύμφωνα με το άρθρο 1 της νέας απόφασης 820/04-06-2024 ρυθμίζεται η διαδικασία έκδοσης με ηλεκτρονικό…

1 ημέρα ago

Retold, νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Τον Οκτώβριο του 2022, η Microsoft αποκάλυψε για πρώτη φορά το Age of Mythology: Retold.…

1 ημέρα ago

Αυτό είναι το πρώτο trailer για το Paddington in Peru!

Το πρώτο trailer της ταινίας Paddington in Peru έφτασε, παρουσιάζοντας το ταξίδι του αξιαγάπητου αρκούδου…

1 ημέρα ago

Η ΕΕ επιβάλει πρόσθετους υψηλούς δασμούς για τα Κινέζικα ηλεκτρικά οχήματα!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιβάλει πρόσθετο δασμό στα οχήματα που εισάγονται από την Κίνα από…

1 ημέρα ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.